maritbet girişmaritbet
Banyoların vazgeçilmezi klozet takımları

Banyoların vazgeçilmezi klozet takımları

Banyoda kullanılan vazgeçilmez aksesuarlardan biri banyo klozet takımlarını seçerken aklınızda olması gereken birkaç ayrıntı...

Banyo dekorasyonuna renk ve şıklık katan en önemli detay aksesuarların doğru kullanımıdır. Bu takımların farklı dekorasyon tarzlarına uygun birçok modeli bulunur. Bu kadar geniş bir yelpazeye sahip modeller içerisinden seçeceğiniz takımların banyonuzda kullanılan fayans ve dolap renkleri ile uyumlu olmasına özen göstererek çok daha hoş bir dekorasyon oluşturabilir, banyonuzu adeta baştan oluşturabilirsiniz. Ayrıca şıklığının yanı sıra seçilen modellerin kullanışlı olması da çok önemlidir.

İşte sizin için bazı klozet takımı ile alakalı önerilerimiz;

Seçilen modelin renk ve desenlerinin banyonun fayanslarına ve mobilyalarına uygun olacak şekilde seçilmesi ve genel dekorasyona uyum sağlaması banyoda çok daha şık bir dekorasyon oluşturulmasını sağlar.
Koyu renk mobilyaların olduğu banyolara seçilen klozet takımlarının açık renklerde tercih edilmesinde fayda var. Böylelikle banyoyu daha aydınlık gösterebilirsiniz. Koyu mobilyaya koyu renkte takımlar seçmek banyoyu basık ve karanlık gösterebilir. Banyonuzdaki mobilyalar ve banyoda kullanılan tonlar beyaz ya da bej tonlarındaysa turkuaz, mavi, açık yeşil, mor, eflatun tonlardaki takımlar oldukça hoş bir uyum sağlayacaktır.
Geniş bir banyonuz varsa banyoda yerlerdeki alanı doldurmak için çok parçalı banyo klozet takımları tercih edebilirsiniz. Dar banyolar için klozetin bulunduğu tuvalet önünde kullanılmak üzere hazırlanmış az parçalı klozet takımları daha uygundur.

Model seçiminde banyonun ölçülerine, geniş veya dar olmasına dikkat edilerek model seçilmeli. Lavabo ve klozetin banyo içerisindeki konumları, birbirlerine yakınlığı veya uzaklığı göz önünde bulundurularak banyo takımı tercih edilmeli.

Sade ve desensiz modellerden hoşlanıyorsanız tek renkte olan banyo klozet takımlarını tercih etmeniz daha uygun olur. Hareketli ve renkli modelleri seviyorsanız ve banyonuzun tarzına uyum sağlayacaksa klasik modeller yerine çiçekli, çeşitli figürlerin olduğu farklı desenleri tercih etmeniz mümkün.

Banyolarda banyo klozet takımı kullanım kolaylığına önem verilmeli ve sağlığı tehlikeye sokabilecek modellerden uzak durmalı. Yerlerin ıslanması ve kayıp düşme riskine karşı paspasları bulunan takımlar seçmekte fayda var. Özellikle banyo sonrası yerler çoğunlukla ıslak ve kaygan olabileceğinden kullanım açısından kaymaz tabanlı modeller tercih edilmeli.

Banyo ve tuvaletiniz şık görünmesi gerektiği kadar temiz görünmesi de önemlidir. Banyo takımları, banyonun sürekli kullanılan bir alan olması nedeniyle çabuk kirlenebilir. Bu nedenle seçilen takımların kolay yıkanabilir olmasına ve çabuk deforme olabilen tarzda modeller olmamasına dikkat edilmelidir.

Islaklığı rahatlıkla emen kalifiye iplikten üretilmiş klozet takımları seçmek banyoda çok daha kolay kullanım olanağı sağlar.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Banyoların vazgeçilmezi klozet takımları
  • 07.11.2016 13:34

Banyoların vazgeçilmezi klozet takımları

Banyoda kullanılan vazgeçilmez aksesuarlardan biri banyo klozet takımlarını seçe ...

Küçük banyoları geniş ve işlevsel hale nasıl getirebiliriz?
  • 19.10.2016 15:16

Küçük banyoları geniş ve işlevsel hale nasıl getirebiliriz?

Kullanışsız ya da alan olarak yetersiz küçük banyoları bazı dekoratif dokunuşlar ...