maritbet girişmaritbet
Ashley Furniture'dan ev detoksu!

Ashley Furniture'dan ev detoksu!

Ashley Furniture; yaşamınızı kolaylaştıran ve eve kaliteyi getiren çözümleriyle ‘Ev Detoksu’na davet ediyor…

Dünyanın en ünlü mobilya markalarından Ashley Furniture; konforu, kaliteyi, doğallığı birleştiren ürünleriyle Türkiye'deki yeni adresinde özel çalışmalara imza atıyor. Ashley Furniture, evini seven, konfor ve kaliteyi birleştirerek evini yenilemek isteyen herkesi ‘Ev Detoksu'na çağırıyor. 

Marka, mobilyadan aydınlatmaya, dekoratif aksesuarlardan ev tekstili ürünlerine kadar binlerce ürünle yalnız günceli değil, geleceğin trendlerini de öngören zevkli ve farklı tasarımlarını meraklılarıyla buluşturuyor ve evini yenilemek isteyenlere de alternatif bir yöntem sunuyor.    

Ashley Furniture

Dekorasyon yaparken kendi tarzını yaşamına katmak isteyenler için uzman bir kadro eşliğinde danışmanlık hizmeti vererek halıdan mobilyaya, aksesuardan perdeye kadar tüm ürünlerinizi yeniliyor ve özel kaplamalar, farklı dizaynlar ve renk değişimleriyle evinize nefes aldıran bir konsept yaratıyor.  Anti alerjen ve özel ahşap kaplama malzemeleriyle sağlığa uygun tasarımlar sunuyor ve adeta nefes alan evlerde yaşamanıza olanak sağlıyor.  

Ashley Furniture

KENDİNİZE BİR İYİLİK YAPIN, ASHLEY İLE YAŞAYIN…

Ashley Furniture, sağlığına önem verenlerin vazgeçemeyecekleri doğal ahşap malzemeleri, insana ve çevreye uygun içerikle üretilen ve alerjik kişilerin de rahatlıkla kullanabilecekleri ürünleriyle de dikkat çekiyor. Özel test laboratuvarlarında ürünlerin güvenliği ve kalite kontrolleri de yapılıyor. Aynı zamanda herhangi bir depremde mobilya kapaklarının açılmaması için tasarlanmış özel kilit sistemleriyle de adından söz ettiriyor. 

Dekorasyonu yalnızca renk veya desen uyumunda aramayan, kendi tarzını da evine ve yaşamına katmak isteyenlerin takipçisi olduğu Ashley Furniture'da oturma grupları, yatak odaları, çocuk ve genç odaları, mutfak ve aksesuar mobilyaları, aydınlatma ve dekoratif objelere kadar yaşamınıza dair tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek ürünler yer almakta. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ashley Furniture'dan ev detoksu!
  • 22.07.2016 08:54

Ashley Furniture'dan ev detoksu!

Ashley Furniture; yaşamınızı kolaylaştıran ve eve kaliteyi getiren çözümleriyle ...