maritbet girişmaritbet
Arçelik'ten 2013 yılına özel yeni tasarımlar, indirimli fiyatlar!

Arçelik'ten 2013 yılına özel yeni tasarımlar, indirimli fiyatlar!

Ürünlerinde teknoloji ve tasarımı buluşturan Arçelik, mutluluk dolu yeni bir yılda sizinle olacak hediye seçenekleri sunuyor

 

Ürünlerinde teknoloji ve tasarımı buluşturan Arçelik, mutluluk dolu yeni bir yılda sizinle olacak hediye seçenekleri sunuyor. Arçelik'in vazgeçilmezlerinden Mini Telve, yılbaşına özel tasarlanmış yeni ambalajıyla sunulurken, Arçelik bulaşık makinesi ve buzdolabı modelleri ile de yeni yılda sevdiklerinizin hayatını kolaylaştıracak.
 
Yılbaşına Özel Tasarlanmış Yeni Metal Kutu Ambalajı ile Arçelik Mini Telve 
Arçelik'in Türk damak zevkine uygun bol köpüklü kahve keyfini en pratik ve hızlı şekilde yaşatan ürünü K 3200 Mini Telve, 31 Aralık 2012 tarihine kadar yılbaşı konseptine özel dekoratif metal kutu ambalajı ile birlikte sunuluyor. 3 kişilik kahve pişirme kapasitesi ve aydınlatmalı pişirme yuvasına sahip, taşmaları önleyici ve kahvenizin hazır olduğunu haber veren Cooksense teknolojisi ile başında beklemeye son veren "Mini Telve", evde veya işyerinde rahatlıkla kullanılabiliyor. Ergonomik tasarımı ile Türk kahvesinden vazgeçemeyenler için ideal bir armağan seçeneği oluşturan Arçelik "Mini Telve", tek tuşla kolay kahve yapma imkanı sunuyor ve pişirme durumunu sesli ve ışıklı uyarı ile gösteriyor. Tasarım özelliği ile az yer kaplayan ve kahveyi en pratik şekilde yapabilen Arçelik "Mini Telve", Türk kahvesi tiryakileri için yılbaşında alınabilecek en kullanışlı armağanlardan biri.
 
Ürün Fiyatı: 168 TL
 
Arçelik 6384 HC Bulaşık Makinesi
Arçelik Bulaşık Makinesi, makineyi doldururken veya boşaltırken kapak açıldığında aktif hale gelen, mutfağın atmosferine zarafet katan iç aydınlatma ışığı ile çok şık bir yılbaşı hediye seçeneği. Her iki sepetin de tamamen dolmasını beklemeye gerek bırakmayan, az bulaşık (1/2) özelliği, ister üst ister alt sepete, istenirse de her iki sepete birden az miktarda yerleştirilen bulaşığı ekonomik olarak yıkama esnekliği sunuyor ve su, enerji ve zamandan tasarruf sağlıyor. Mini 30' Programı ile 30 dakika gibi çok kısa bir sürede 13 kişilik hafif kirli bulaşıkları tertemiz yıkayan Arçelik Bulaşık Makinesi alt sepette tencere, tepsi gibi büyük parça bulaşıkların daha kolay yerleştirilmesini sağlayan katlanabilir tellere sahip. Bu parçalar katlanarak sepetin istenen köşesinde geniş yüzeyler yaratılabiliyor.
 
Ön Yıkama, Mini 30' 35°C, Ekonomi 50°C, Hızlı 58' 65°C, Yoğun 70°C, Hassas 40°C, Hijyen ve Oto 40-60°C olmak üzere 8 yıkama programı bulunan Arçelik bulaşık makinesi elektronik program takip göstergesi, tuz ve parlatıcı göstergesi, biberon ve bardak tutucu, antibakteriyel conta ve bebek çatal-kaşık sepetine sahip. Arçelik bulaşık makinesi, su taşma emniyet sistemi, son derece düşük su ve enerji tüketimi ve düşük ses seviyesi ile sevdikleriniz için mutfakta geçirilen zamanı keyfe dönüştürecek bir seçenek.
 
Ürün Fiyatı: 1599 TL
 
Arçelik 2490 CNG Buzdolabı,
A++ enerji sınıfında yer alan Arçelik 2490 CNG buzdolabı, bordo cam kapılı şık tasarımı, sahip olduğu iyonizer ve mavi ışık teknolojisi ve antibakteriyel conta özellikleriyle yılbaşı hediye alternatifleri arasında yerini alıyor. İyonizer teknolojisi buzdolabının içine eksi yüklü iyon püskürterek, havadaki bakterileri etkisiz hale getirir ve gıdaların daha uzun süre saklanmasını sağlar. Böylelikle buzdolabının içinde taze bir hava oluşturur. Mavi Işık Teknolojisi ile buzdolabında sebzeler tıpkı tabiattaymış gibi ışık almaya devam eder. Bu teknoloji gıdalardaki C vitamini miktarını koruyarak doğal tazeliklerini sürdürmeye imkan verir. Antibakteriyel Conta ise antibakteriyel katkı maddesi sayesinde conta yüzeyinde bakterilerin üremesini ve küf oluşumunu engeller.  Ayrıca değiştirilebilir kapı yönü özelliği de Arçelik buzdolabının hayatı kolaylaştıran bir başka önemli özelliği.
 
Toplam 475 iç hacme sahip olan Arçelik buzdolabında 3 dondurucu bölmesi, hızlı dondurma bölmesi ve iki kat sebzelik bulunuyor.
 
Ürün Fiyatı: 3219 TL

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Arçelik buzdopları ile enerjiden tasarruf ederken yiyeceklerin taze kalmasını sağlayın!
  • 12.07.2013 11:14

Arçelik buzdopları ile enerjiden tasarruf ederken yiyeceklerin taze kalmasını sağlayın!

Türkiye’nin en çok tercih edilen markası Arçelik, son teknolojiyle donatılan ve ...

Arçelik'ten 2013 yılına özel yeni tasarımlar, indirimli fiyatlar!
  • 17.12.2012 11:08

Arçelik'ten 2013 yılına özel yeni tasarımlar, indirimli fiyatlar!

Ürünlerinde teknoloji ve tasarımı buluşturan Arçelik, mutluluk dolu yeni bir yıl ...

Arçelik No-Frost buzdolapları Fullfresh teknolojisiyle yiyecekleri hep taze tutuyor!
  • 09.07.2012 10:16

Arçelik No-Frost buzdolapları Fullfresh teknolojisiyle yiyecekleri hep taze tutuyor!

Türkiye’nin en çok tercih edilen, çevreyle dost markası Arçelik, ‘Fullfresh’ tek ...