maritbet girişmaritbet
Annelere özel Profilo Dayanıklı Ev Aletleri..!

Annelere özel Profilo Dayanıklı Ev Aletleri..!

“Anneliğin zor şartları varsa, annelerin Profilo’su var” sloganı ile annelerin hayatını kolaylaştıran ürünler sunan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, annelerin en özel günlerinden birinde de mutlulukları için onların yanında.

 “Anneliğin zor şartları varsa, annelerin Profilo'su var” sloganı ile annelerin hayatını kolaylaştıran ürünler sunan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, annelerin en özel günlerinden birinde de mutlulukları için onların yanında. Anneler en güzel hediyelerle mutlu olsun diye Nisan ayına özel kampanyalar düzenleyen Profilo, kuaförü ev getiren StarShine ürün serisini ve hem pratik hem de yetenekli yeni el blenderlarını çok avantajlı indirimlerle tüketicilerin beğenisine sunuyor.

“Anneliğin zor şartları varsa, annelerin Profilo'su var” diyerek bugüne kadar hayatı kolaylaştıran ürünleri ile annelerin yanında olan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, Anneler Günü'nde de onların mutluluğunu düşünüyor. Profilo, çocukların annelerine en güzel hediyeleri alabilmeleri için en yeni ürünlerini çok cazip fiyat ve koşullarla sunuyor. Anneler Günü'ne özel fiyatlarla şimdi Profilo'nun kuaförü eve getiren StarShine ürün serisine ve yeni el blenderlerine sahip olmak çok daha kolay.

Profilo ile her anne mutlu olsun diye...
Profilo'nun “Saç Kurutma Makinesi”, “Saç Düzleştirici” ve “Saç Şekillendirici”den oluşan yeni Profilo StarShine ürün serisi, Anneler Günü'nde annesine tek güne sığmayacak mutluluk hediye etmek isteyenleri sevindirecek.
Profilo StarShine ürün serisindeki SK5000 saç kurutma makinesi ile her beklentiye uygun performans sunan kişisel ayarlar yapılabiliyor. “Hava toplama başlığı” ile saç modelini sabitlemek için kullanılan entegre “soğuk hava” tuşu, makineyi farklı kılan özellikler arasında yer alıyor. Kayma önleme lastikleri ve “aşırı ısınmaya karşı emniyet” makinenin sunduğu konforu daha da artırıyor.
Serideki SD5000 saç düzleştirici, dayanıklı ve saçlara zarar vermeyen özel anodize sıcaklık plakası ile saçları güvenle düzleştiriyor. 45 saniye gibi çok kısa bir sürede ısınıyor ve zengin donanımı ile önemli bir kullanım kolaylığı sunuyor. 200°C ısısı ve 31 vatlık gücü ile saçları kolayca düzleştiren SD5000, uygulama sırasında hareket özgürlüğü sağlayan döner kablosu ve ergonomik dizaynı ile evlerde kuaför uzmanlığı yaşatıyor.
SS5000  saç şekillendirici, iki ısı kademesi, daha fazla hacim için hava geçirgen fırçası ve hareket özgürlüğü sağlayan döner kablosu ile saçlara daha kolay şekil verilmesini sağlıyor. Yenilikçi saç şekillendirici, ergonomik dizaynı ve 500 vatlık gücü  ile kadınlara, saçlarına hızlı ve pratik bir şekilde biçim vermek için ideal bir çözüm sunuyor. Profilo SS5000 saç şekillendiricinin aşırı ısınmaya karşı emniyet özelliği, saçları yıpranmaya karşı güvence altına alıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ev ekonomisine katkı sağlayacak tasarruf önerileri!
  • 28.10.2017 09:41

Ev ekonomisine katkı sağlayacak tasarruf önerileri!

Profilo, 31 Ekim Dünya Tasarruf Günü nedeniyle evde tasarrufun püf noktalarını a ...

Profilo’dan bulaşık makinesinde Ramazan Bayramı jesti!
  • 25.07.2014 11:41

Profilo’dan bulaşık makinesinde Ramazan Bayramı jesti!

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, Ramazan Bayramı’na özel kaçırılmayacak bir fırsat ...

Profilo’dan Ramazan Bayramı coşkusunu artıran ürünler!
  • 23.07.2014 10:42

Profilo’dan Ramazan Bayramı coşkusunu artıran ürünler!

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin hayatı kolaylaştıran dört farklı ürünü, Ramaza ...

Profilo’nun dört dörtlük ‘Çeyiz Kampanyası’ devam ediyor
  • 14.07.2014 14:59

Profilo’nun dört dörtlük ‘Çeyiz Kampanyası’ devam ediyor

Düğün sezonuyla artan yeni ev telaşına Profilo düzenlediği çeyiz kampanyası ile ...

Profilo’nun yepyeni mikseri ile tatlılar, börekler anında hazır!
  • 10.07.2014 14:42

Profilo’nun yepyeni mikseri ile tatlılar, börekler anında hazır!

Profilo’nun yepyeni ürünü MKS4820B Hazneli Mikser seti hayatı daha da kolaylaşt ...

Profilo bulaşık makinelerini bir ay denemek bedava olacak
  • 23.06.2014 12:09

Profilo bulaşık makinelerini bir ay denemek bedava olacak

Tüketiciye yönelik farklı kampanyalarıyla dikkat çeken Profilo Dayanıklı Ev Alet ...