maritbet girişmaritbet
Alfemo, en çok tercih edilen ürünlerinde 1000 TL indirime gidiyor!

Alfemo, en çok tercih edilen ürünlerinde 1000 TL indirime gidiyor!

Özgün tasarımları ve modern üretim teknikleriyle sıra dışı mobilyanın adresi Alfemo, sonbahara birbirinden farklı kampanyalarla giriyor

 

Sleeper Uyku Merkezi ürünlerinde özel bir kampanya başlatan Alfemo, en çok tercih edilen ürünlerinde de 1000 TL indirime gidiyor. Marka ayrıca, “Gitarın Alfemo'dan, besteler senden” diyerek, Alfemo Kids&Teens genç odası alana gitar hediye ediyor.
 
Şehirli tasarımlarıyla dikkat çeken Alfemo; Sleeper Uyku Merkezi'nden yatak odası dekorasyonunda farklılık yaratan Allegro, Belcanto, Piano ve Viola Suit Setlerden herhangi birini alana çift kişilik Power Delux yatak hediye ediyor. Ayrıca tek kişilik yatak alanlara Handy Pike Seti, çift kişilik yatak alanlara ise yazlık veya kışlık yorgan hediye ediyor. Handy Pike Seti içinde yastık kılıfı, çarşaf, kapitone nevresim ve baza eteği bulunuyor.
 
 
 
Alfemo'nun özel üretimi olan Sleeper Uyku Merkezi yatakları, ergonomik ve nanoteknolojik özellikleriyle rahatlık ve hijyen sunuyor. Özel örgü kumaşlara sahip yataklar, antibakteriyel ve antialerjik özellik taşıyor. Alfemo, sağlıklı uykular için Ar-Ge departmanı ile her gün farklı ürünler geliştirmek üzere çalışıyor.
 
Bir fincan kahvenin 1000 TL hatrı var!
Alfemo'nun bir diğer kampanyası ise, en çok tercih edilen ürünlerinde 1000 TL indirim imkânı sunması. Alışveriş sırasında dinlenmek isteyen müşterilerine kahve ikram eden Alfemo, ödüllü tasarımların da yer aldığı kampanya ürünlerini 1000 TL indirim fırsatıyla sunuyor. 
 
Mobilya alışverişini de keyifli hale getiren Alfemo, bu kampanya ile kaliteli ve özel tasarım ürünü mobilyalara çok daha fazla kişinin ulaşmasını sağlayacak.
 
 
 
1 Eylül'de başlayan kampanya Como, Modena, Framo, Beleza koleksiyonları (Yatak odası, yemek odası, oturma grubu, yaşam ünitesi, corner), Lara ve Vision oturma grupları, Florida ve Zegnum köşe takımlarında geçerli. Alfemo, evinde kalite ve özgünlük arayan tüm tüketicileri Alfemo mağazalarına kahve içmeye bekliyor…
 
 
Geleceğin müzisyenlerini destekleyen kampanya
Uluslararası bir Türk markası olan Alfemo, kampanya döneminde gençleri de unutmadı. Alfemo, Kids&Teens genç odası takımlarından herhangi birini alana, bir adet klasik gitar hediye ediyor.  
 
 
Üretim ve tasarımlarını değişen toplumun ihtiyaçlarına göre sürekli yenileyen Alfemo, gelecek nesillerin daha iyi yetişmesi için sorumluluk üstleniyor. Gençlerin ihtiyaçlarına verdiği önemi, eğitim bilinciyle birleştiren Alfemo, 1 Eylül'den itibaren Alfemo Kids ve Teens Genç odası takımlarından herhangi birini alana klasik gitar hediye ederek, yeni cevherlerin keşfedilmesine katkıda bulunacak.
 
Çocukların ve gençlerin renkli dünyasını yansıtan Alfemo Kids&Teens genç odalarında Walt&Disney'in çok sayıda karakteri de yer alıyor. Çocuklara ve gençlere özel tasarımlarıyla dikkat çeken Alfemo, bu kampanyayla geleceğin müzisyenlerini şimdiden destekliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Alfemo’da 'Topyekün İndirim Kampanyası' devam ediyor
  • 10.11.2018 09:14

Alfemo’da 'Topyekün İndirim Kampanyası' devam ediyor

Alfemo’da yüzde 30’a varan indirim+1000 TL’ye varan indirimlere ek yüzde 10 KDV ...

Alfemo'da Yıldızlı İndirim Günleri kampanyası!
  • 04.08.2017 14:51

Alfemo'da Yıldızlı İndirim Günleri kampanyası!

Alfemo, yatak odası takımı almayı planlayanlara “Yıldızlı İndirim Günleri” kapsa ...

Alfemo, 4 ayda 41 mağaza açtı!
  • 05.06.2015 10:16

Alfemo, 4 ayda 41 mağaza açtı!

Bu yılın ilk 4 ayında mağaza atağına girişen Alfemo, yurt içinde 25, yurt dışınd ...

Alfemo’dan Kuveyt’te görkemli açılış…
  • 24.03.2015 16:37

Alfemo’dan Kuveyt’te görkemli açılış…

Kuveyt pazarında Pazar liderliğini koruyan Alfemo, körfezdeki büyümesine devam e ...

Suudi Arabistan’da 3 mağaza birden açtı!
  • 20.02.2015 14:42

Suudi Arabistan’da 3 mağaza birden açtı!

Dünya pazarında hızlı büyümesini sürdüren Alfemo, en son Suudi Arabistan'da 3 ma ...

Alfemo'ya Ege'den 4 ödül birden geldi!
  • 09.02.2015 10:55

Alfemo'ya Ege'den 4 ödül birden geldi!

Özgün tasarımların öncüsü olan Alfemo, Ege Bölgesi Sanayi Odası'ndan 4 ödül aldı ...