maritbet girişmaritbet
Akdeniz mimarisinin dokusu bu yaz evinizde!

Akdeniz mimarisinin dokusu bu yaz evinizde!

Ceramica Empoli serisi, mavi ve beyaz renklerin çarpıcı kombinasyonu ve özgün desenlerin kompozisyonu ile evlere Akdeniz havası getiriyor.

Özellikle yazlık ve sahil evlerinin iç ve dış mekanları için tasarlanan Ceramica Empoli serisi 2015'in yaz dekorasyonuna damgasını vuruyor. Akdeniz mimarisinin dokusundan esinlenerek geliştirilen özel koleksiyon, mekanlara şıklık kazandırmanın yanı sıra ferahlık ve derinlik duygusunu da görkemli bir şekilde yansıtıyor. 

Akdeniz mavisi hem evin içinde hem dışında!

Akdeniz'in kendine has mavi rengini öne çıkaran Ceramica Empoli modelleri, beyaz, gri ve siyah renklerin oluşturduğu akıcılık ve geçişkenlikle tamamlanıyor ve dekorasyonun öne çıkan faktörleri olarak göz dolduruyor. Koleksiyonlarda öne çıkan bir diğer faktör ise, kavisli yumuşak hatların geometrik bir derinliği dışavurmasına dayanıyor. Salon, yatak odası ve mutfakların yanı sıra dış dekorasyona da Akdeniz mavisini taşıyan Ceramica Empoli koleksiyonu, lokanta ve kafeteryalara da farklı ve özgün bir dekoratif çarpıcılık sağlıyor. 

Farklı modellerle mekanlara farkındalık geliyor

Ceramica Empoli koleksiyonunda, içiçe geçen iki kare formun dış çeperinde tekrara dayalı iniş çıkışlı hatlarla şık bir efekt sunan modeli, kompozisyonun göbeğini oluşturan çiçekli bezemelerle geleneksel Akdeniz mimarisinde güçlü esintiler taşıyor. Model özellikle teras, havuz gibi mekanlara yüksek bir farkındalık kazandırıyor. 

Bir diğer model ise dört karonun bir araya gelmesiyle tamamlanan çarpıcı bir kompozisyon sunuyor. Modelde mavi, beyaz ve gri renklerin oluşturduğu stilize çemberler, küçük ve büyük formlarla içiçe geçerek zeminde güçlü bir algı ve derinlik duygusu oluşturmayı başarıyor.

Ferahlık hissi güçleniyor 

Ceramica Empoli'nin bir başka modeli, yekpare dokusuyla zemin boydan boya sararken, stilize yaprak ve çemberden oluşan güçlü kompozisyon başlı başına yüksek dekoratif bir unsur olarak halı, kilim gibi yaygıların kullanılmasına gerek bırakmıyor ve ferahlık hissini güçlendiriyor. Özellikle salon ya da yatak odası gibi geniş mekanlara çok özel bir şıklık katan model, dış çeperinde yer alan sonsuz tekrarlı özgün geometrik formuyla algıyı daha da güçlendiriyor. 

Ceramica Empoli'nin bir diğer modeli ise Akdeniz mavisini daha da öne çıkararak stilize madalyon formuyla sıcak ve ferah bir duyguyu dışavuruyor. Salon ve yatak odası gibi mekanların yanı sıra mutfaklarda da çarpıcı bir etki sağlayan model, dış çeperinde yer alan küçülen formları ve kompozisyonun sınır hatlarını belirginleştiren mavi ve siyah geçişleriyle albenisini daha da artırıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Akdeniz mimarisinin dokusu bu yaz evinizde!
  • 06.07.2015 11:18

Akdeniz mimarisinin dokusu bu yaz evinizde!

Ceramica Empoli serisi, mavi ve beyaz renklerin çarpıcı kombinasyonu ve özgün de ...