maritbet girişmaritbet
Yeşilçam’ın sultanı sinema kompleksinin açılışını yaptı

Yeşilçam’ın sultanı sinema kompleksinin açılışını yaptı

Mersin’in en büyük sinema kompleksinin açilişini gerçekleştiren Yeşilçam’ın Sultanı Türkan Şoray, yeni filminin müjdesini verdi

CEFIC, alışveriş merkezi yönetiminde Türkiye'nin lider şirketi olarak yönetiminde bulunan Palm City Mersin Alışveriş Merkezi'nde Mersin'in en büyük sinema kompleksi olan 10 salon ve 1.200 koltuk kapasitesine sahip sinema kompleksini Mersin halkının hizmetine sundu. Cinemarine sinema salonlarının açılışı Yeşilçam'ın efsane ismi Türkan Şoray tarafından gerçekleştirildi. Şoray, hayranlarına yeni filminin galasını Palm City Mersin Cinemarine'de yapacağının müjdesini verdi.

Cefic tarafından yönetilen Palm City Mersin AVM'de gerçekleştirilen açılışa katılan ve Mersin halkı tarafından yoğun ilgi gösterilen Türkan Şoray, açılışta yaptığı konuşmada halkın kendisine gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Açılışa katılan Mersin Vali Yardımcısı Ayhan Bayhan ise sinemanın en önemli kitle iletişim araçlarından biri olduğunun altını çizerek, Palm City Mersin AVM'de açılan Cinemarine sinema salonlarını Mersin halkının hizmetine sunan tüm yetkililere teşekkürlerini iletti.

Palm City Mersin AVM'de açılışa özel olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı Milli Kütüphane Başkanlığı işbirliği ile gerçekleştirilen “Eski Türk Filmleri Afişleri Sergisi” ise tüm AVM misafilerini nostaljik bir yolculuğa çıkardı. Palm City Mersin AVM misafirlerinin ücretsiz olarak ziyaret edebilecekleri “Eski Türk Filmleri Afişleri Sergisi”  30 Eylül Salı gününe kadar tüm AVM ziyaretçilerine açık olacak.

Palm City Mersin AVM müdürü Levent Özer, Mersin'in en büyük sinema kompleksi olan Cinemarine'in açılışa yoğun ilgi gösteren tüm Mersin halkına teşekkürlerini iletti.

En son teknolojiye sahip teknik ekipmanlarıyla, etkileyici mimarisi, yüksek tribün düzeni, gişede sıra beklemeyi kaldıran çoklu satış sistemi ve otoparktan düzayak erişim kolaylığı ile en çok film seçeneği sunan Cinemarine sinema kompleksi Mersin'de sinema alışkanlıklarını kökten değiştirecek.

Aralarında CarrefourSA Hipermarket, LC Waikiki, Teknosa, Playland, Defacto, Joker, Flo gibi markaların yer aldığı Palm City Mersin, seçkin marka karmasına 1.127 metrakarelik alanıyla Koton ve 4.000 metrekareye yayılan alanıyla Akdeniz Bölgesi'nin en büyük spor mağazası özelliğini taşıyan Decathlon'u da eklemiştir. 65 farklı ulusal ve uluslararası marka ile zengin ürün seçeneği sunan AVM bünyesinde; 1.200 m² teras alanı, geniş ferah yeme-içme alanı ve oyun – eğlence alanları bulundurmaktadır.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yağmur Ünal ve Türkan Şoray evinin kapılarını açtı!
  • 03.11.2020 14:24

Yağmur Ünal ve Türkan Şoray evinin kapılarını açtı!

Yapımcı Yağmur Ünal, annesi Türkan Şoray ile yaşadığı Çubuklu’daki villasının ka ...

Yağmur Ünal'dan miras kavgası iddialarına cevap!
  • 10.10.2020 15:08

Yağmur Ünal'dan miras kavgası iddialarına cevap!

Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal, ablası Irmak Ünal ile arasında miras kavgası y ...

CarrefourSA Bursa ve Palm City Mersin'i  JLL yöneticek
  • 28.09.2020 16:01

CarrefourSA Bursa ve Palm City Mersin'i JLL yöneticek

CarrefourSA Bursa Alışveriş Merkezi ve Palm City Mersin Alışveriş Merkezi’ni JLL ...

Türkan Şoray, Çubuklu Vadi Evleri'nden villa aldı
  • 24.01.2017 08:07

Türkan Şoray, Çubuklu Vadi Evleri'nden villa aldı

Yeşilçam'ın Sultanı Türkan Şoray, 12 milyon liraya mâl olan üç katlı villası içi ...

Türkay Şoray, otelde yaşamaya başladı
  • 25.11.2016 10:25

Türkay Şoray, otelde yaşamaya başladı

Yeşilçam ’ın sultanı Türkan Şoray, yeni aldığı Beykoz'daki villası hazır olmadığ ...

Türkan Şoray, Bebek'teki evini 31 milyon TL'ye sattı
  • 20.05.2016 09:49

Türkan Şoray, Bebek'teki evini 31 milyon TL'ye sattı

Yeşilçam efsanesi Türkan Şoray'ın Bebek'teki villasını 10.5 milyon dolara sattığ ...