maritbet girişmaritbet
Viaport, üçüncü etabı ile genişliyor

Viaport, üçüncü etabı ile genişliyor

Viaport’a 10 bin metrekarelik dev yapı market, Nike Fabrika Satış Mağazası ve markaların ikinci mağazaları geliyor

Türkiye'nin en çok ziyaretçi çeken yaşam merkezlerinden biri olan Viaport, üçüncü etabı ile genişliyor. Toplamda 22 bin metrekarelik yeni kısımda kiralamalar için perakende devleri adeta yarışıyor… 

Açıldığı günden itibaren 6 yılda 120 milyonu aşkın kişiyi ağırlayan Viaport Yaşam Merkezi, yeni etabıyla mağaza karmasını genişletmeye devam ediyor. 2 kısım olarak tasarlanan yeni etapta, 1.kısımda kiralamalar tamamlandı. İlk etabın 4 bin metrekarelik alandan oluştuğunu belirten ViaDMC Kiralama Direktörü Ogün Turanlı, “Viaport'ta yeni etapta, Nike, LC Waikiki, Ayakkabı Dünyası, Çift Geyik Karaca, My House, Gloria Jeans Cafe  ve Defacto yer alıyor.” diye konuştu. İkinci etabın 18 bin metrakere büyüklüğünde olacağını aktaran Turanlı, “İçerisinde 10 bin metrekare yapı market bulunacak. Üst katında ise, meydanda  Luxury fine dining restaurant yer alacak ve çevresinde yabancı lüks markalar mono brand outlet mağaza olarak yerini alacak” dedi.

LCW ve Defacto Viaport'ta ikinci mağazasını açıyor…

İlk etabın 25 Ekim'de Viaport ziyaretçilerine açılacağını kaydeden Turanlı, “Viaport AVM'de Defacto ve LCW ikinci mağazasını açıyor. Markalarımıza mevcut metrekareleriyetmediği için, yeni etapta ikinci mağazalarını açma ihtiyacı duyduk. Viaport Asia'dan sonra Viaport Venezia ile “Outlet” konseptimizi  Avrupaya taşıyoruz” dedi. Viaport'un bu başarısının, kendine has bir konsepti olduğuna vurgu yapan Turanlı, “Outlet demek sadece ucuz fiyatlı seri sonu ürün demek değildir. Bunu anlayan tüketici soluğu Viaport'ta alıyor. Bizim AVM'lerimizde sadece seri sonu ürünler yok, birçok marka özel outlet koleksiyonlar üretiyor” diye konuştu. Viaport'u diğer outletlerden ayıran farkın, mağazalardaki ürünlerin yüzde 70'i mutlaka outlet ürün bulunması zorunluluğu olduğunu belirten Ogün Turanlı, “Sadece tabelada outlet yazan bir AVM değiliz. Her 3 ayda bir mağazalarda outlet ürün denetlemesi yapıyoruz” dedi.
 
 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Viaport Venedik Sarayları görselleri
  • 15.01.2014 13:14

Viaport Venedik Sarayları görselleri

Viaport Venezia projesi dahilinde bulunan Venedik Sarayları'ndan kareler ...

Avcılar’da Vikinglerin izlerine rastlandı
  • 12.09.2020 17:14

Avcılar’da Vikinglerin izlerine rastlandı

Avcılar Bathonea Antik Liman Yerleşimi kazılarında 8-11. yüzyıllar arasında hükü ...

Türkiye, daha küçük AVM trendine mi kayıyor?
  • 25.12.2014 14:28

Türkiye, daha küçük AVM trendine mi kayıyor?

İstanbul gibi metropoller, dev AVM trendine karşılık orta ve küçük çaplı AVM’ler ...

Dile Viaport'tan ne dilersen!
  • 13.12.2014 14:28

Dile Viaport'tan ne dilersen!

Viaport, hazırladığı kampanya ile yeni bir yıla girmeden 10 kişinin hayalini ger ...

Viaport, üçüncü etabı ile genişliyor
  • 09.10.2014 10:19

Viaport, üçüncü etabı ile genişliyor

Viaport’a 10 bin metrekarelik dev yapı market, Nike Fabrika Satış Mağazası ve ma ...