maritbet girişmaritbet
Viaport Asia'yı mayıs ayında 2 milyon 571 bin kişi geldi

Viaport Asia'yı mayıs ayında 2 milyon 571 bin kişi geldi

Türkiye’nin en çok ziyaret edilen alışveriş yaşam merkezlerinden olan Viaport Asia Outlet Shopping Center Mayıs ayında yine ziyaretçi rekoru kırdı.

2014 senesini 22 milyon ziyaretçiyle tamamlayan Viaport Asia, 2015 yılı için koyduğu 25 milyon ziyaretçi hedefine bir adım daha yaklaştı. Şehir nüfuslarına bakıldığında, birkaç Anadolu şehrinin toplam nüfusuna yakın ziyaretçi ağırlayan Viaport Asia, Mayıs ayında 2 milyon 571 bin 18 kişiyi ağırladı.

Via Properties tarafından 2008 yılında TEM otoyolu kenarı Kurtköy mevkiinde hayata geçirilen Viaport Asia başarısını her geçen gün arttırmaya devam ediyor. Açık hava konsepti ve Ouetlet mağazalarıyla İstanbulluların sıkça tercih ettiği Viaport Outlet Center, bu yılın Mayıs ayında ziyaretçi akınına uğradı. 2012'nin Haziran ayında 2 milyon 571 bin ziyaretçi ağırlayan yaşam merkezi, bu yılın mayıs ayında 2 milyon 571 sayısını yakalayarak kendi rekorunu kırdı.

Viaport Asia

Türkiye'nin en eğlenceli alışveriş ve yaşam merkezi

Daha önce Türkiye'nin en başarılı üçüncü emlak yatırımı ve en eğlenceli alışveriş merkezi ödüllerini kazanan Viaport Asia yılın misafirlerine yılın her günü sunduğu eğlenceye dönük aktivitelerle ön plana çıkıyor. Bünyesinde bulunan 15 kişilik animasyon ekibiyle eğlencenin sınırlarını zorlayan Viaport, lunapark, karting, ponny, sinema ve 8 boyutlu sinemasıyla da alternatif eğlence alanlarına sahip. 100 bin metrekare alanda, cadde konseptiyle ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatan Viaport, 5 ayrı farklı noktada konumlandırdığı sokak müzisyenleriyle de eğlenceyi doruğa çıkarıyor.

Marinayla denizle buluşan Viaport, Venezia'yla Avrupa Yakası'na bayrak dikiyor

Via Properties, Tuzla'da hayata geçirdiği vizyon projesi Viaport Marina'yla Viaport ismini taşıyan yaşam merkezi sayısını ikiye çıkardı. Marina, alışveriş adası, tema park, akvaryum, otel ve iş merkezinden oluşan 6 fonksiyonlu Viaport Marina'yla denizle buluşan grup, Gaziosmanpaşa'da yapımı devam eden ve Haziran ayının sonunda açılışını yapacağı Viaport Venezia'yla Viaport markasını Avrupa Kıtası'na taşımaya hazırlanıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Viaport Asia'yı mayıs ayında 2 milyon 571 bin kişi geldi
  • 06.06.2015 14:24

Viaport Asia'yı mayıs ayında 2 milyon 571 bin kişi geldi

Türkiye’nin en çok ziyaret edilen alışveriş yaşam merkezlerinden olan Viaport As ...