maritbet girişmaritbet
Vialand'den patlayıcı açıklaması!

Vialand'den patlayıcı açıklaması!

Patlayıcı atıldığı iddiasıyla gündeme oturan Vialand AVM'den konuyla ilgili açıklama geldi. "Torpil patlatılmış..."

İstanbul'da her gün yüzlerce kişinin ziyaret ettiği Vialand'e patlayıcı atıldığı iddia edilmişti. Vialand konuyla ilgili yaptığı açıklamada olayın patlayıcı değil, AVM yakılarındaki torpilden kaynaklandığını belirtti.

Vialand, basındaki "Vialand AVM'ye patlayıcı atıldı" şeklindeki haberlerin yanlış ifadelerle yer aldığını, Vialand yakınlarında torpil patlatıldığını duyurdu.

Vialand'den yapılan açıklamada, bugün bazı internet sitelerinde "Vialand AVM'ye patlayıcı atıldı" başlıklı haberlerin yanlış ifadelerle yer aldığı belirtildi. Dün akşam saat 21.30 sıralarında Vialand yakınında torpil patlatıldığı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Çocukların bayramlarda sık sık patlattıkları ve oyun olarak gördükleri torpilden çıkan ses nedeniyle Vialand güvenlik ekibi her ihtimali gözeterek emniyet güçlerini bilgilendirmiştir. Emniyet güçlerinin müdahalesi ile yaşları 13 ila 15 arasında değişen 3 çocuğun eğlence amaçlı torpil patlattıkları ortaya çıkmıştır.

'Vialand'de patlama' başlıklı haberlerin yanlış anlamalara sebebiyet vermemesi ve olayın oluş biçiminin doğru şekilde aktarılması amacıyla konuyu kamuoyuna ve basın mensuplarına duyuruyor, gerekli hassasiyetin gösterilmesini rica ediyoruz. Türkiye'nin hassas bir dönemden geçtiği şu günlerde, Vialand de üzerine düşen tüm sorumlulukları yerine getirme gayreti içindedir."

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vialand'den patlayıcı açıklaması!
  • 19.09.2015 09:33

Vialand'den patlayıcı açıklaması!

Patlayıcı atıldığı iddiasıyla gündeme oturan Vialand AVM'den konuyla ilgili açık ...