maritbet girişmaritbet
VIALAND ‘Türkiye’nin En Genç Süper Markası’ oldu

VIALAND ‘Türkiye’nin En Genç Süper Markası’ oldu

Türkiye’nin genç, dinamik ve hızlı büyüyen markalarından Vialand, Superbrands Yarışması’nda “Türkiye’nin En Genç Süper Markası” ödülünün sahibi oldu.

Nielsen Araştırma Şirketinin Kamuoyu ölçümleri dikkate alınarak seçilen ve yanı sıra konusunda uzman, farklı kitleleri temsil eden Seçici Kurul tarafından yapılan oylamayla belirlenen Türkiye'nin Süper Markaları arasında yer alan Vialand, yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyor.

88 Ülkede tanınan ve en güvenilir Araştırma Etkinliklerinden biri olan Superbrands, Türkiye'de 10'uncu yılını kutlarken farklı sektörlerde yerel ve uluslar arası markaların, markalarına yaptığı yatırımları tüketici nezninde değerlendiren önemli bir ödül organizasyonu olarak tanınıyor. Süpermarka seçiminde şirketin büyüklüğünün yanı sıra, teknolojisi, yatırımları, iş gücü kalitesi, markalaşmaya yaptığı yatırım ve marka devamlılığı, sosyal sorumluluk projelerine katkısı, çevre duyarlılığı, etik değerlere uyması ve vergi sıralamasındaki yeri gibi birçok kriteri bir arada değerlendiriyor. Organizasyon; yerel ve uluslararası marka ayrımı yapmadan her ülkede, ilgili pazarda yer alan tüm markaları değerlendirmeye tabi tutuyor. 

VIALAND; YATIRIMLARLA BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Türkiye'nin En Genç Süper Markası ödülünün sahibi olan Vialand, Alışveriş Caddeleri, Tema Park, Vialand Palace Hotel ve Gösteri Merkezi ile oluşturduğu bütünleşik konsepti dünyada bir ilk olarak öne çıkıyor. “Entegre Perakende Dünyası” olarak tanımlanan Vialand, 2015 yılı sonuna kadar 30 milyona yakın ziyaretçi ağırlamayı hedefliyor ve yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyor.

VIALAND'daki palyaçolar
 
Yılın ilk yarısında yaklaşık 20 Milyon Tl yatırımla “İstanbul'un Sırları” ünitesini ziyaretçileri ile buluşturan Vialand, Alışveriş Caddelerinde yaklaşık 8 Milyon TL yatırımla hizmete açtığı 2500 M² alan üzerine kurulu Wild Park ve 1 Milyon Tl yatırımla hayata geçirilen Adventureland ile Türkiye'nin 2015 yılında yatırımları hız kesmeyen markası oldu.

VIALAND PALACE, YÜZDE 80'İN ÜZERİNDE DOLULUK ORANINA SAHİP 

14.000 metrekarelik alanda, 101 odasıyla hizmet veren deluxe VIALAND PALACE Hotel, açıldığı 2014 Haziran ayından beri %80 üzerindeki doluluk oranı ile özellikle yabancı turistlerin en gözde otellerinden biri olmaya devam ediyor. Tema Park'ın hemen yanında bulunan otel, alışveriş ve eğlence alanlarına olan yakınlığı sayesinde misafirlerine konforlu ve keyifli bir şekilde şehir oteli olarak konaklama imkânı sunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

VIALAND ‘Türkiye’nin En Genç Süper Markası’ oldu
  • 21.09.2015 14:31

VIALAND ‘Türkiye’nin En Genç Süper Markası’ oldu

Türkiye’nin genç, dinamik ve hızlı büyüyen markalarından Vialand, Superbrands Ya ...

VIALAND bayramda da eğlencenin merkezi olacak
  • 10.07.2015 12:45

VIALAND bayramda da eğlencenin merkezi olacak

AVM ve Tema Park’ı ile zengin eğlence olanakları sunan VIALAND AVM, bayram önces ...

Beyaz 'Bodrum evi' görüntüsü artık İstanbul'da!
  • 08.02.2015 08:46

Beyaz 'Bodrum evi' görüntüsü artık İstanbul'da!

ATİK&AKIN, ENGA, YİMTA ortaklığı ile hayata geçirilen Essenora, Gaziosmanpaşa Kü ...

Uluslararası arenada VIALAND’e görev!
  • 14.11.2014 14:31

Uluslararası arenada VIALAND’e görev!

Türkiye’nin dünya standartlarındaki ilk ve tek tema parkı VIALAND, uluslararası ...

VIALAND'a Türkiye çapında ödül!
  • 07.11.2014 15:19

VIALAND'a Türkiye çapında ödül!

VIALAND AVM ve Tema Park Projesi, Sign Of The City Awards’ta ‘En İyi Sosyo–Kültü ...

VIALAND’da Pazartesi-Perşembe günleri kaçmaz! İkinci bilet...
  • 20.08.2014 11:34

VIALAND’da Pazartesi-Perşembe günleri kaçmaz! İkinci bilet...

'gnctrkcll'lilere Pazartesi ve Perşembe günleri, ikinci bilet anında hediye! ...