maritbet girişmaritbet
Vialand AVM, Shopping Fest 2014’ün kapanışına ev sahipliği yaptı

Vialand AVM, Shopping Fest 2014’ün kapanışına ev sahipliği yaptı

İstanbul Shopping Fest (İSF), VIALAND AVM’nin ev sahipliği yaptığı renkli ve eğlence dolu etkinliklerle sona erdi

İTO ve İSF İcra Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, TAMPF Başkanı Vahap Küçük, Via DMC Eş Başkanları Abdurrahman Gürsoy ve Coşkun Bayraktar ile VIALAND Genel Müdürü Tolga Alişoğlu'nun da katılımıyla gerçekleşen İSF kapanışına, “VIALAND Markalar Defilesi” ve “Efsane İndirim” damgasını vurdu.

İstanbul'da 7 Haziran 2014 günü başlayan, şehrin perakende, turizm, gıda, ulaşım ve konaklama gibi birçok sektörünü harekete geçiren, tüketicilere alışverişle eğlenceyi bir arada sunan İstanbul Shopping Fest (İSF), VIALAND AVM'de gerçekleştirilen muhteşem bir etkinlikle sona erdi. VIALAND AVM'nin ev sahipliğini yaptığı kapanış gecesine İTO Başkanı İbrahim Çağlar, TAMPF Başkanı Vahap Küçük, Via DMC Eş Başkanları Abdurrahman Gürsoy ve Coşkun Bayraktar ile VIALAND Genel Müdürü Tolga Alişoğlu da katıldı. Renkli ve coşku dolu anlara sahne olan İSF kapanışına, “VIALAND Markalar Defilesi” ve “Efsane İndirim” damgasını vurdu.

Entegre perakendecilik kavramını getirdi

VIALAND Genel Müdür Tolga Alişoğlu, etkinlik öncesinde yaptığı açılış konuşmasında şunları söyledi: “Dünyada ve Türkiye'de bir tema parkı, AVM ve gösteri merkeziyle birleştiren ilk alışveriş, eğlence ve yaşam kompleksi olan VIALAND'in 1 yaşına yeni basmasına rağmen gördüğü yoğun ilgiden mutluluk duyuyoruz. Otel yatırımımızla da 360 derece entegre perakendeciliği sektöre kazandırarak bir ilke imza attık. VIALAND, Gürsoy Grup ve Via Properties ortaklığında, 650 milyon dolar değerindeki yatırım bedeliyle hayata geçirildi. VIALAND'in yanı sıra;  Via Venezia, Tuzla – Marina / İstanbul gibi büyük ve ses getiren, önemli projelerin benzerlerini de yakında hayata geçirmek için çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor.”

Gece yarısına kadar çılgınca alışveriş

Güçlü marka karması, açık hava konforu ve 200'ün üzerindeki mağazasıyla, eğlence ve alışveriş zevkini bir arada sunan VIALAND AVM'de, görkemli bir şov eşliğinde gerçekleştirilen İSF'nin kapanış etkinliğine özel “Efsane İndirim”le, alışveriş tutkunları bugüne kadar görülmemiş bir fırsat yakaladı. Dünyaca ünlü markaların ürünlerini rüya gibi fiyatlara satın alabilmeyi mümkün kılan VIALAND AVM'deki “Efsane İndirim”, saat 24.00'e kadar devam etti.  Alışveriş meraklıları gece yarısına kadar doyasıya alışveriş yaparak, kârlı ve eğlenceli bir gün geçirdiler.

Defilede ünlüler geçidi

İSF'nin Kapanış Partisi'nde, “Efsane İndirim”den hemen önce VIALAND Tema Park Şato Önü'nde gerçekleştirilen “VIALAND Markalar Defilesi” ise, sergilenen ürünler kadar görsel şovu ve yarattığı atmosferle de göz kamaştırdı. Koreografisi Banu Noyan tarafından yapılan, ünlü manken Deniz Akkaya'nın sunuculuğunda gerçekleştirilen defileye; İlknur Soydaş, Şenay Akay, Ece Gürsel, Simge Tertemiz, Didem Taslan ve Hasan Yalnızoğlu gibi birçok profesyonel model katıldı. Defilenin sonunda iş dünyasının patronları ve VIALAND'in maskotları da mankenlerle birlikte podyuma çıkarak izleyicileri selamladılar. Defilenin sona ermesinin ardından sunucu Deniz Akkaya'nın, Efsane İndirim'in başladığını anons etmesiyle birlikte, büyük bir kalabalık VIALAND AVM'ye akın etti. İSF'nin renkli ve coşku dolu kapanış etkinliği tüm alışveriş severlere unutulmaz anlar yaşatarak VIALAND AVM'de sona erdi. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İSF rekor kırdı, 15 günde 10 milyarlık alışveriş yapıldı!
  • 06.08.2017 14:21

İSF rekor kırdı, 15 günde 10 milyarlık alışveriş yapıldı!

İstanbul Shopiing Fest kapsamında 2017 yılında 15 günlük kampanya sürecinde 10 m ...

EgeYapı, talihlilerine daire ve arabaları teslim etti
  • 26.11.2015 15:14

EgeYapı, talihlilerine daire ve arabaları teslim etti

06-28 Haziran 2015 tarihleri arasında gerçekleşen İstanbul Shopping Fest’te (İSF ...

VIALAND ‘Türkiye’nin En Genç Süper Markası’ oldu
  • 21.09.2015 14:31

VIALAND ‘Türkiye’nin En Genç Süper Markası’ oldu

Türkiye’nin genç, dinamik ve hızlı büyüyen markalarından Vialand, Superbrands Ya ...

VIALAND bayramda da eğlencenin merkezi olacak
  • 10.07.2015 12:45

VIALAND bayramda da eğlencenin merkezi olacak

AVM ve Tema Park’ı ile zengin eğlence olanakları sunan VIALAND AVM, bayram önces ...

EgeYapı, bir talihliyi İzTower’da ev sahibi yapacak!
  • 16.06.2015 10:20

EgeYapı, bir talihliyi İzTower’da ev sahibi yapacak!

İstanbul Shopping Fest ana sponsorlarından EgeYapı Group festival kapsamında bir ...

Alışveriş festivaline ev sahipliği yapıyor!
  • 09.06.2015 12:25

Alışveriş festivaline ev sahipliği yapıyor!

İstanbul Shopping Fest’e özel efsane indirimlerin yapılacağı gecede ünlü sanatçı ...