maritbet girişmaritbet
Torium AVM, sonbaharda açılıyor

Torium AVM, sonbaharda açılıyor

Torunlar GYO'nun, Eylül 2008’de inşaatına başlayarak 200 milyon dolar yatırımla Haramidere'de inşa ettiği Torium AVM, sonbaharda ziyaretçilerine kapılarını açıyor

 


Torunlar GYO'nun, Eylül 2008'de inşaatına başlayarak 200 milyon dolar yatırımla Haramidere'de inşa ettiği Torium AVM, sonbaharda ziyaretçilerine kapılarını açıyor. İnşaat alanı 235 bin metrekare olan Torium AVM'de 90 bin metrekare kiralanabilir alan bulunuyor.
 
180 mağazanın yer alacağı alışveriş merkezi eğlence alanlarının yanı sıra kültür, spor ve sosyal etkinlik alanları ile yaşama dair tüm detayları barındıran bir çekim merkezi olacak şekilde tasarlanıyor. İstanbul'un gelişim yönü aksı üzerinde yer alan Haramidere'de, E-5 ve TEM otoyollarının kavşak noktasına kurulan Torium'un ilk etapta yaklaşık 3.5 milyon, ikinci etapta ise 7 milyon kişiye hitap etmesi planlanıyor.
 
‘İlk kar eğlence merkezi'
Torium'da Türkiye'nin ilk kar eğlence merkezi Snowpark'ta ziyaretçiler dört mevsim kış sporları yapma imkânına sahip olacak. Snowpark'ta 70 metre uzunluğunda 3 sıçrama rampalı snowboard parkuru, çift ahşap kızak rampası, halatlı dağ tırmanışı, kayak eğitim parkuru ve kar oyunları alanı yer alacak.
 
Alışveriş kadar eğlence konsepti ile ön plana çıkan Torium, Türkiye'nin en büyük kapalı eğlence merkezine de ev sahipliği yapacak. Starpark, AVM'lere lunaparkları entegre eden ilk şirket olarak 5 milyon euro yatırım yapacak.
  • Etiketler:

Yorum Yaz