maritbet girişmaritbet
Taurus Ankara AVM görücüye çıktı!

Taurus Ankara AVM görücüye çıktı!

Taurus Investment Holdings ve Ensari Ailesi’nin proje yatırımını gerçekleştirdiği, kiralama ve yönetimini avm mfi partners’ın üstlendiği Taurus Ankara AVM Projesi, 29 Kasım Salı akşamı Çırağan Sarayı’nda düzenlenen lansman toplantısı ile tanıtıldı.

Taurus Investment Holdings ve Ensari Ailesi'nin proje yatırımını gerçekleştirdiği, kiralama ve yönetimini avm mfi partners'ın üstlendiği Taurus Ankara AVM Projesi, 29 Kasım Salı akşamı Çırağan Sarayı'nda düzenlenen lansman toplantısı ile tanıtıldı.

Yaklaşık 200 milyon Euroyatırımla hayata geçecek olan Taurus Ankara AVM  projesinin 50 bin m2'lik kiralanabilir alanı ve 27 bin m2'lik ofis binası ile 2013 yılının ilk çeyreğinde hizmete açılması planlanıyor.

1976 yılından bu yana gayrimenkul yatırımı ve geliştirilmesi üzerine faaliyet gösteren Taurus Investment Holdings ve sigorta – gayrimenkul sektöründe yatırımlar gerçekleştiren Ensari Ailesi'nin proje yatırımını üstlendiği Taurus Ankara AVM Projesi, 29 Kasım Salı akşamı Çırağan Sarayı'nda düzenlenen lansman toplantısı ile tanıtıldı.

Kiralama ve yönetimini avm mfi partners'ın üstlendiği ve Konya yolu üzerindeki ilk ve tek alışveriş merkezi projesi olan Taurus Ankara AVM projesinin detayları, Taurus Investment Holdings Yönetim Kurulu Başkanı Lorenz Reibling, Taurus Balgat AVM Yatırım A.Ş. – Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Ertan Dal, Taurus Balgat AVM Yatırım A.Ş.  Genel Müdürü Ömer Tezcan ve avm mfi partners Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Yurdum tarafından aktarıldı.

“Türkiye'ye inancımız tam.”

Gerçekleşen basın toplantısında bir konuşma yapan Taurus Investment Holdings Yönetim Kurulu Başkanı Lorenz Reibling,Türkiye'nin yatırım öncelikleri arasında ilk sıralarda yer aldığını ve en çok güvendikleri ilk 5 ülkeden biri olduğunu belirterek “Bugüne kadar tüm dünyada yaklaşık 3 milyon m2 gayrimenkul projesi yatırımı gerçekleştirdik. Türkiye, sektörümüz açısından bizim için çok önemli bir ülke, Türkiye'ye olan inancımız tam” dedi.

Taurus Balgat AVM Yatırım A.Ş. – Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Ertan Dal ise konuşmasında, dünya çapındaki gayrimenkul sektöründeki yatırımlarının ardındanTürkiye'deki yatırımları içinde Taurus Ankara AVM projesinin kendilerini en çok heyecanlandıran yatırım olduğunu söyleyerek 2012'de farklı ve yeni projeleri de hayata geçirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

 Proje için 200 milyon Euro yatırım yapılıyor

Taurus Balgat AVM Yatırım A.Ş. Genel Müdürü Ömer Tezcan,Balgat'ta Konya yolu üzerindeki ilk ve tek alışveriş merkezi projesi olan Taurus Ankara AVM projesi için 200 milyon Euro yatırım yapılacağını belirtti.Projenin tamamlanmasıyla Taurus Ankara AVM'nin yaklaşık 1500 kişiye istihdam sağlayacağının altını çizen Ömer Tezcan; “Taurus Ankara AVMprojesi çok heyecan duyduğumuz bir proje. Bu projeye hayallerimizi, emeklerimizi ve özverili çalışmalarımızı katıyoruz. Projenin hazırlanma sürecinde büyük bir ekip çalıştı. Ben emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum ve inanıyorum ki yabancı ortaklarımızla kurduğumuz güçlü işbirliği ile projemizi tamamladığımızda Ankara'ya büyük bir değer katmış olacağız” dedi.

Taurus Ankara AVM'nin konumu, yatırımcısı ve projesi ile fark yaratacağına inandıklarını belirten avm mfi partners Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Yurdum da, perakendecilerin şimdiden projeye oldukça yoğun ilgi gösterdiklerini vurguladı.

Taurus Ankara AVM, 2013 yılının ilk çeyreğinde ziyaretçileriyle buluşacak

2013 yılının ilk çeyreğinde hizmete açılması planlanan ve yaklaşık 600 bin kişinin yaşadığı bölgenin ilk ve tek AVM projesi olan Taurus Ankara AVM projesi, 26 bin m2'lik arsa üstünde hayat bulacak. LED teknolojisi ve ısı geri kazanımlı mekanik tesisatın kullanılacağı  projede yaklaşık 50 bin m2 kiralanabilir alanın yanı sıra 27 bin m2 ofis binası bulunacak.

Ulusal ve uluslararası markalara ev sahipliği yapacak olan Taurus Ankara AVM'de 130 mağaza yer alacak. Taurus Ankara AVM, yaklaşık 1.900 araçlık açık ve kapalı ücretsiz otopark kapasitesi, sinema kompleksi, çocuk oyun alanı ve farklı damak tatlarına yönelik foodcourt bölümü ile ziyaretçilerin aileleriyle birlikte kendilerini evlerindeki kadar rahat hissedebilecekleri bir yaşam alanı olacak.

Taurus Ankara AVM konuklarına, akıllarına gelen tüm markalara ve ürünlere kolayca ulaşabilecekleri, vizyondaki filmleri izleyebilecekleri, cafe ve restoranlarda farklı tatlar deneyebilecekleri, sosyal, kültürel ve eğlenceli aktivitelerle hoşça vakit geçirebilecekleri bir dinlenme ve eğlence merkezinin bütün olanaklarını sunacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Atakule, alışveriş merkezi ile geri dönüyor
  • 09.10.2018 14:11

Atakule, alışveriş merkezi ile geri dönüyor

Ankara’nın sembolü haline gelen Atakule, alışveriş merkezi ile Ankaralılara yeni ...

AVM’ler Ankara için ihtiyaç!
  • 20.11.2017 10:57

AVM’ler Ankara için ihtiyaç!

Anketlere göre Ankaralılar, AVM’lerde yaptıkları alışverişleri, yol üstü mağazal ...

2016, AVM'lerin yılı olacak!
  • 11.01.2016 12:51

2016, AVM'lerin yılı olacak!

İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, 2016'da AVM sektörü adına rekor bekledi ...

Regnum Sky Tower’da VIP dönemi başlıyor!
  • 13.01.2015 12:37

Regnum Sky Tower’da VIP dönemi başlıyor!

Ankara’nın en yüksek iş ve yaşam merkezi olması planlanan 150 metrelik Regnum Sk ...

Podium AVM ile Ankara’ya 140 Milyon Euro yatırım geliyor
  • 03.06.2014 13:59

Podium AVM ile Ankara’ya 140 Milyon Euro yatırım geliyor

SBS Alışveriş İş ve Yaşam Merkezi A.Ş. yatırımı ile Ankara’da hayata geçirilen P ...

Taurus AVM, ergonomik yapısıyla dikkat çekiyor
  • 31.10.2013 10:48

Taurus AVM, ergonomik yapısıyla dikkat çekiyor

Ensari Ailesi ve Taurus Investment Holdings’in proje yatırımını gerçekleştirdiği ...