maritbet girişmaritbet
Taurus Ankara AVM Ekim ayında açılıyor!

Taurus Ankara AVM Ekim ayında açılıyor!

Sigorta ve gayrimenkul sektörlerinde yatırımlar gerçekleştiren Ensari Şirketler Grubu ve Türkiye’de arsa ortağı olarak ilk yatırımını yapan ABD’li Taurus Investment Holdings’in 200 milyon Euro tutarındaki proje yatırımını gerçekleştirdiği, kiralama ve yönetimini AVM MFI Partners’ın üstlendiği Taurus Ankara AVM, kapılarını Ekim ayında açacak

Sigorta ve gayrimenkul sektörlerinde yatırımlar gerçekleştiren Ensari Şirketler Grubu ve Türkiye'de arsa ortağı olarak ilk yatırımını yapan ABD'li Taurus Investment Holdings'in 200 milyon Euro tutarındaki proje yatırımını gerçekleştirdiği,  kiralama ve yönetimini AVM MFI Partners'ın üstlendiği Taurus Ankara AVM, kapılarını Ekim ayında açacak.

Ankaralılar'ın merakla beklediği Taurus Ankara AVM, Konya yolundaki tek AVM olarak, Balgat, Çukurambar, Yüzüncü Yıl gibi kentin en kalabalık semtlerine yürüme mesafesinde olacak.

Taurus Ankara AVM AŞ Genel Müdürü Ömer Tezcan, Ankaralılar'a en üst seviyede hizmet vermek için ekibiyle yoğun çalışma içinde olduklarını kaydetti.

Tüm ayrıntıların titizlikle uygulandığı Taurus Ankara AVM inşaatında “yaşanılabilirlik” kriterini esas aldıklarını anlatan Tezcan, konuklarının açılış ile birlikte ziyarete geldiklerinde 50 bin metrekare kiralanabilir alanda zevkle, yorulmadan, bunalmadan, sürekli sürprizlerle karşılaşacakları alışveriş ortamına şahit olacaklarını bildirdi.

Ömer Tezcan, yaklaşık 200 milyon Euro'luk büyük bir yatırımın gerçekleştiği Taurus Ankara AVM'de, dünya devi ABD'li Taurus Investment Holdings'in Türkiye'de arsa ortağı olarak ilk yatırımını yaptığını belirterek, Ekim ayı içinde açılışını yapmayı planladıkları Taurus Ankara AVM'de şimdiden markaların yüzde 90'ın üzerinde doluluk sağladığını kaydetti.

Zara, Mango, H&M gibi seçkin markaların bir arada olduğu nadir AVM'lerden Taurus Ankara AVM'nin, 140 firmaya ev sahipliği yapacak büyüklükte olmasının yanında yaklaşık 3 bin kişiye doğrudan ya da dolaylı istihdam olanağı sağlayacağını vurgulayan Tezcan, şunları söyledi:

“Konuklarımızın zevkle alışveriş yapabilmesi için mimari ve teknoloji en ince detaylarla ele alındı. Engelliler bu AVM'de kesinlikle engellerle karşılaşmayacak, özgürce her metrekareye ulaşabilecek. Bir AVM için çok ama çok önemli olan yangın standartlarına yüzde 100 uygun şekilde dizayn edildi. AVM'lerde en büyük sorun olan gürültü, uğultu sorunu ses yalıtımımız sayesinde Taurus Ankara'da olmayacak; yerini tüm mekanlara eşit şekilde dağılan soft bir müziğe bırakacak. Yani bize gelecekler yorulmadan, tebessümle evlerine dönecek.”

-TAURUS INVESTMENT HOLDINGS-

Taurus Investment Holdings, LLC (www.tiholdings.com) 1976 yılından günümüze kadar gayrimenkul projeleri yatırımı ve geliştirmesi üzerine faaliyet gösteren uluslararası bir yatırım fonu.

Genel merkezi Boston'da bulunan şirketin ABD'de New York, Dallas, Orlando, Jacksonville gibi şehirlerinde, ayrıca Türkiye'nin yanı sıra Kanada, Arjantin, Almanya, Yunanistan gibi çok sayıda ülkede faaliyetleri devam etmekte. Şirket kuruluşundan günümüze kadar 2,5 milyon metrekareden fazla projenin satın alınması, geliştirilmesi ve satışını başarıyla gerçekleştirdi. Şirket halen yaklaşık 3 milyar dolar değerinde bir varlığı yönetmekte. Taurus Grubu'nun Ankara'daki AVM ve ofis yatırımının haricinde, İstanbul'da Galata ve Beyoğlu bölgesinde, tarihi binalar satın alınması ve geliştirilmesi amacıyla kurduğu bir fon da bulunmakta.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Taurus AVM, ergonomik yapısıyla dikkat çekiyor
  • 31.10.2013 10:48

Taurus AVM, ergonomik yapısıyla dikkat çekiyor

Ensari Ailesi ve Taurus Investment Holdings’in proje yatırımını gerçekleştirdiği ...

Taurus Ankara AVM’nin komşuları reklam yüzü olacak!
  • 27.09.2013 14:50

Taurus Ankara AVM’nin komşuları reklam yüzü olacak!

Konya yolu üzerindeki ilk ve tek alışveriş merkezi olan Taurus Ankara AVM’nin ko ...

Taurus Ankara AVM Ekim ayında açılıyor!
  • 22.08.2013 10:37

Taurus Ankara AVM Ekim ayında açılıyor!

Sigorta ve gayrimenkul sektörlerinde yatırımlar gerçekleştiren Ensari Şirketler ...

Taurus Ankara AVM’nin iletişim danışmanı RPR Medya oldu!
  • 19.08.2013 09:26

Taurus Ankara AVM’nin iletişim danışmanı RPR Medya oldu!

Konya yolu üzerinde yer alan tek AVM olarak Ankara’da pek çok ilke imza atacak T ...

Taurus Ankara AVM’nin iletişim danışmanı RPR Medya A.Ş. oldu!
  • 18.08.2013 11:22

Taurus Ankara AVM’nin iletişim danışmanı RPR Medya A.Ş. oldu!

Konya yolu üzerinde yer alan tek AVM olarak Ankara’da pek çok ilke imza atacak T ...

Taurus Ankara AVM farklı konseptiyle dikkat çekecek!
  • 02.07.2013 15:37

Taurus Ankara AVM farklı konseptiyle dikkat çekecek!

Kadına, çocuğa ve özellikle de engelli vatandaşlarımıza sunacağı kişiye özel hiz ...