maritbet girişmaritbet
Sonae Sierra, Türkiye pazarına Reval’le birlikte girdi

Sonae Sierra, Türkiye pazarına Reval’le birlikte girdi

Türkiye’de AVM yönetiminde en yetkin isim, bundan sonra Sonae Reval olacak.

Portekiz'in AVM yönetimi ve danışmanlık devi Sonae Sierra, kendileri için farklı bir coğrafya anlamına gelen Türkiye pazarına Reval ile birlikte girdi. Türkiye'nin AVM yönetimindeki öncü markaları arasında yer almak için hedefi büyük tutan ortaklığın yeni ismi ise Sonae Reval oldu.

Uluslararası alışveriş merkezi uzmanı Sonae Sierra, Türkiye'nin alışveriş merkezi uzmanı, alışveriş merkezi alanında geliştirme, yönetim ve kiralama faaliyetlerinde ki hizmet sağlayıcısı olan Sierra Reval'in kuruluşuyla birlikte Türkiye pazarına girdi.

Sierra Reval, Sonae Sierra'nın alışveriş merkezleri alanındaki uluslararası uzmanlığı ile Reval aracılığıyla tüm Türkiye'de 20 yıldan uzun süredir hizmet veren kendi ekibinin yerel pazardaki bilgi birikimini en iyi şekilde bir araya getiriyor. ülke çapında geliştirmeden gayrimenkul yönetimi ve kiralama hizmetlerine kadar halihazırda on sözleşmesi bulunan Sierra Reval, 215 bin metrekarenin üzerinde BKA portföyünden sorumlu olacak. 

Değer artırmak için geldiler

Değer artırıcı bir etki için Türkiye'de AVM yöneteceklerini belirten Sierra CEO'su Fernando Guedes de Oliviera, “Türkiye pazarına girişimiz, coğrafi çeşitliliğimizi pekiştirirken hizmet sunma faaliyetlerimizi sağlam bir portföy ile genişletmeye yönelik önemli bir adım teşkil ediyor. Dahası, Reval ile ortaklığımız sayesinde yerel ve uluslararası alanda kendini kanıtlamış uzmanlığımızı ve bilgi birikimimizi Türkiye'de de sunabileceğiz. Bu adımın, önümüzdeki yıllarda başarılı müşteri hizmetleri sunumumuzda sürekli artışı da beraberinde getireceğinden eminiz” dedi.

Sierra Reval ne yapacak?

Sierra Reval, geliştirme öncesi süreçten geliştirme sürecine, kiralamadan gayrimenkul yönetimine; yeni projelerin yanı sıra kurulu alışveriş merkezlerinin de geliştirilmesi ve başarlılı lansmanlarını da sağlayarak müşterilerine entegre çözümler sunacaktır.

Sonae Sierra kimdir?

Sonae Sierra, www.sonaesierra.com, yenilikçi alışveriş deneyimleri yaratmak için tutkuyla çalışan uluslararası alışveriş merkezi uzmanıdır. 49 alışveriş merkezine sahip olan şirket, Portekiz, İspanya, İtalya, Almanya, Yunanistan, Romanya, Hırvatistan, Türkiye, Fas, Cezayir, Kolombiya ve Brezilya olmak üzere 12 ülkede faaliyet göstermektedir. Sonae Sierra, toplam piyasa değeri 5.8 milyar Euro'yu aşan, toplam Brüt Kiralanabilir Alanı 2.3 milyon m2'ye ulaşan ve yaklaşık 8 bin 500 kiracıya sahip 85 alışveriş merkezinde yönetim ve/veya kiralama faaliyetleri yürütmektedir. Şirketin yönettiği alışveriş merkezleri 2012 yılında 426 milyon ziyaretçi ağırlamıştır. Sonae Sierra'nın, dördü müşterileri için olmak üzere 5 projesi gelişim aşamasındadır ve 5 yeni proje de sırada beklemektedir.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sonae Reval 2018’e kadar portföyünü üçe katlayacak
  • 16.02.2015 11:55

Sonae Reval 2018’e kadar portföyünü üçe katlayacak

Hizmet portföyünü gayrimenkul yönetimi ve kiralama hizmetleri alanında büyütmek ...

Büyüyen AVM pazarına Sonae Reval büyük katkı sağlayacak
  • 16.02.2015 11:51

Büyüyen AVM pazarına Sonae Reval büyük katkı sağlayacak

Portekizli Sonae Sierra, Reval ile ortak olarak girdiği Türkiye AVM yönetimi paz ...

Sonae Sierra, Türkiye pazarına Reval’le birlikte girdi
  • 16.02.2015 11:47

Sonae Sierra, Türkiye pazarına Reval’le birlikte girdi

Türkiye’de AVM yönetiminde en yetkin isim, bundan sonra Sonae Reval olacak. ...

Portekizli AVM işletmecisi Sonae Sierra Türkiye pazarında
  • 16.02.2015 11:38

Portekizli AVM işletmecisi Sonae Sierra Türkiye pazarında

Dünya genelinde 12 ülkede 73 AVM’nin işletmeciliği üstlenen Sonae Sierra, Reval ...