maritbet girişmaritbet
Samsun Piazza AVM’nin marketi 5M Migros açıldı!

Samsun Piazza AVM’nin marketi 5M Migros açıldı!

Migros Ticaret AŞ, Samsun'un ilk hipermarketi olan Samsun 5M Migros'u hizmete açtı

Migros Ticaret AŞ, Samsun'un ilk hipermarketi olan Samsun 5M Migros'u hizmete açtı.

Migros'tan yapılan açıklamaya göre, Türkiye'deki 19'uncu 5M Migros olan mağaza, beyaz eşyadan elektronik aletlere, temizlik malzemelerinden tekstile, yiyecek ve içeceğe kadar çok geniş ürün yelpazesine sahip bulunuyor.

Mağazada ayrıca Karadeniz'e özel pek çok yerel lezzetlerde raflarda yerini aldı. Yerel tadlar, ulusal lezzetlerle 5M Migros raflarında Samsun'da buluştu. 6 bin metrekarelik alanı ile Samsun Piazza AVM'de hizmete başlayan Samsun 5M Migros'un açılışı, Migros Ticaret AŞ Genel Müdürü Özgür Tort ve Genel Müdür Yardımcısı Fuat Yanar'ın katılımı ile gerçekleşti.

Samsun 5M Migros'ta klasik reyon dizilimi bulunmuyor. Her bireyin farklı ilgi alanlarına yönelik apayrı dünyaları bir arada sunan ''Yaşam Alanları'' ilk defa 5M Migros ile Samsunlu tüketiciyle buluştu. Yaşam Alanları'nda herhangi bir ihtiyaç grubuyla ilgili tüm ürünler, belirli bir konsept içinde birarada sergilendi.

Tüketiciler, Mutfak, Çocuk, Elektronik, Züccaciye, Banyo gibi yaşam alanlarında küçük ev aletlerinden meyve sebzeye, laptoptan kozmetiğe, yumurtadan LCD TV'ye, tekstilden kırtasiyeye kadar çok geniş bir yelpazede 30 binden fazla çeşit ürüne en uygun fiyatlarla sahip olacak. 5M Migros Mağazası Samsunluların hem alışveriş yapıp hem de keyifli vakit geçireceği cafe, restaurant, keyif salonu gibi sosyal alanları da içeriyor.

Açılış günü birçok ürün özel fiyatlarla satışa sunuldu

Samsun 5M Migros'da TV'ler, bilgisayarlar, akıllı cep telefonları ''Elektronik Yaşam Alanı''nda elektronik meraklılarının beğenisine sunuldu. Samsunlular, yüzlerce çeşit elektronik eşyaya tek bir noktadan, açılışa özel fiyatlarla sahip olma fırsatı yakaladı. Ayrıca et, şarküteri, meyve sebze, kuru gıda, detarjan ve züccaciye gruplarında da açılışa özel indirimler yapıldı.

Samsunluların 5M Migros ile tanıştıkları ''Mutfak Yaşam Alanı''nda mutfak masasından pratik, dekoratif, fonksiyonel, çeyizlik züccaciyeye kadar tüketicinin mutfakla ilgili aradığı her şey en uygun fiyattan satışa çıktı. 5M Migros'da hayata geçirilen ''Yaşam alanı konsepti'' ile değişik kategorilerdeki ihtiyaçları karşılayan ürünler birbirini tamamlayacak şekilde geniş bir yelpazede tüketiciye bir arada sunuldu.

Çocuk yaşam alanında bebeklikten çocukluğa kadar bakım, tekstil, araba koltuğu, puset gibi geniş ürün yelpazesi sunan Samsun 5M Migros'da sadece çocukların değil, ailelerin de büyük ilgiyle takip ettikleri en çok tercih edilen oyunlar, doğum günü kutlamaları için parti dekorasyon ürünleri de bulunuyor. Ayrıca bez, mama, kozmetik, ayakkabı, oturak, oyuncak, giysi gibi çocukların en önemli ihtiyaçları da bu yaşam alanında anne babaların tercih ve beğenisine sunuldu.

''5M Keyif Salonu''nda ücretsiz internet erişimine sahip bilgisayarlar, reyondan istenilen kitabın alınıp okunabileceği rahat koltuklar ve Playstation, Formula 3 oyun konsolu yer alıyor.

Semra Orkan/AA

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Konyalı Saat Samsun Piazza AVM’de yeni mağaza açtı!
  • 26.04.2013 13:30

Konyalı Saat Samsun Piazza AVM’de yeni mağaza açtı!

Köklü geçmişe ve yaygın mağaza ağına sahip olan Konyalı Saat hızla büyümeye deva ...

Faik Sönmez, Samsun Piazza AVM’de yeni mağaza açtı!
  • 10.04.2013 11:13

Faik Sönmez, Samsun Piazza AVM’de yeni mağaza açtı!

Faik Sönmez, Samsun Piazza AVM'de açtığı yeni mağazası ile toplam mağaza sayısın ...

Samsun Piazza AVM’nin marketi 5M Migros açıldı!
  • 29.03.2013 15:31

Samsun Piazza AVM’nin marketi 5M Migros açıldı!

Migros Ticaret AŞ, Samsun'un ilk hipermarketi olan Samsun 5M Migros'u hizmete aç ...

Samsun Piazza AVM’de mağaza açan şirketlerden birisi Bimeks oldu!
  • 29.03.2013 11:16

Samsun Piazza AVM’de mağaza açan şirketlerden birisi Bimeks oldu!

Elektronik ürün satışında lider firmalardan olan Bimeks, Samsun Piazza AVM’de ye ...

Decathlon Türkiye’deki 5. mağazasını Samsun Piazza AVM’de açıyor!
  • 28.03.2013 14:03

Decathlon Türkiye’deki 5. mağazasını Samsun Piazza AVM’de açıyor!

Türkiye’nin beşinci Decathlon mağazası 29 Mart’ta Samsun’da kapılarını açacak ...