maritbet girişmaritbet
Regnum Sky Tower’da VIP dönemi başlıyor!

Regnum Sky Tower’da VIP dönemi başlıyor!

Ankara’nın en yüksek iş ve yaşam merkezi olması planlanan 150 metrelik Regnum Sky Tower, ziyarete gelenleri de “özel” hissettirecek.

Birbiri ardına inşa edilen iş merkezleri arasından sıyrılarak iş dünyasında öne çıkmak isteyenler için, havalimanları, özel restoranlar ve otellerin ardından şimdi de ofislerde “VIP” dönemi başlıyor. 

Uzaltaş İnşaat ve Öztürk Group işbirliğinde kurulan OP Grup tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower, iş dünyasında başlattığı “iş ve yaşam merkezi” reformuna “VIP” açılımını da ekledi. Başkent iş dünyası, Ankara'da çok sayıda büyük projenin iç tasarımına hayat veren İç Mimar Neşet Güne imzalı Regnum Sky Tower'la alışılagelmiş ofis anlayışının dışına çıkacak. 

Güne'den alınan bilgiye göre, satış ofisinin iç mimari tasarımından, giriş holüne; lobi, kat hollerinden kulenin en üst katındaki VIP Lounge'a kadar her detay Regnum Sky Tower'a gelenlerin “kendilerini özel hissedebilmesi” hedefiyle tasarlandı.

Modern, güncel, kaliteli, ihtişamlı ve etkileyici bir atmosfer yakalamak için mermer ve ahşap gibi doğal, dayanıklı malzemelerin kullanıldığı projede, cam ve paslanmaz çelik gibi soğuk ama güncel materyallerin kullanımıyla da mekana enerji ve dinamizm katılması planlanıyor.

Yüksek tavanlı giriş lobisinde büyük kumaş panellerin kullanılmasıyla sesi absorbe etmenin yanında, çeşitli sanat eserlerinin sergilenebileceği bir atmosfer de sağlandı.

Ahşap ve lake boyalı yüzeyler, parke zeminler ve pastel tonlardaki döşemelikler de Regnum Sky Tower VIP Lounge'ında öne çıkıyor. 

Devir “kendini özel hissettiren ofis” devri

Regnum Sky Tower projesini hayata geçiren Uzaltaş İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, prestijli ofislerin öne çıktığı iş dünyasında “VIP açılımı” başlatmak için yola çıktıklarını kaydetti.

Pala, titiz çalışmalar sonucu ortaya çıkan iç mimari tasarımla yalnızca iş adamlarının ve çalışanların değil, ziyaretçilerin de kendisini özel hissetmesini hedeflediklerini kaydederek, şunları söyledi:
“Sunduğumuz hizmetlerle iş ve yaşam merkezi konseptini hayata geçirdiğimiz projemiz, iş hayatıyla sosyal yaşamın bütünleştiği özel bir yer olarak hazırlanıyor. Her unsur çalışanların kendisini özel hissederek iş performansını arttırması için detaylandırılıyor. Kartvizitlerde yer alacak Regnum Sky Tower adresi; başarıyı, prestiji çağrıştıracak. Öyle ki Regnum Sky Tower'da iş görüşmesi veya yeme-içme, dinlence mekanlarında bulunmak bile ayrıcalık olacak.”

Şubat ayında lansmana çıkacak projede, özel iç mimari tasarımın yanı sıra hiçbir iş merkezinde bulunmayan hizmetlerin de yer alacağını bildiren Pala, anti-stres bahçesi, yüzme havuzu, spor merkezi ve seyir terası gibi hizmetlerin de yer aldığı Regnum Sky Tower ile yalnızca Ankara'da değil Türkiye'deki iş merkezleri arasında fark sağlamayı hedeflediklerini vurguladı.

-Regnum Sky Tower-

Gerek rakımı, gerekse 150 metre yüksekliği ile iş dünyasının kalbinin attığı Mevlana Bulvarı'nda sembol bina olacak Regnum Sky Tower projesi, Başkent'te ilk kez “iş ve yaşam merkezi” konseptini hayata geçiriyor.

Mimari projesi MSA Mimarlık'a ait Regnum Sky Tower, 50-1000 metrekare arasında değişen büyüklüklerde 161 ofis ve 10 dükkandan oluşuyor. Tamamlandığında Ankara'nın en yüksek ofis kulesi olacak Regnum Sky Tower, Uzaltaş AŞ ve Öztürk Grup işbirliğiyle kurulan OP Grup ile Canpa tarafından hayata geçiriliyor.

İş merkezlerinin en büyük sıkıntılarından aidat sorununa da çözüm getirecek Regnum Sky Tower'da amaç işletme giderlerini düşürüp, firmaların aidata verecekleri miktarı kâra çevirerek “kârlı ofis” sistemini hayata geçirmek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Regnum Sky Tower, iş stresini sporla yok ediyor!
  • 18.05.2017 12:56

Regnum Sky Tower, iş stresini sporla yok ediyor!

Regnum Sky Tower projesi, içerisinde bulunan sosyal aktiviteler ile iş stresini ...

Regnum Sky Tower’ın özgün cephe tasarımında Guardian Glass imzası
  • 05.05.2021 17:18

Regnum Sky Tower’ın özgün cephe tasarımında Guardian Glass imzası

Guardian Glass ürünleri Regnum Sky Tower'da yenilikçi bir mimari yaklaşım ile bu ...

Atakule, alışveriş merkezi ile geri dönüyor
  • 09.10.2018 14:11

Atakule, alışveriş merkezi ile geri dönüyor

Ankara’nın sembolü haline gelen Atakule, alışveriş merkezi ile Ankaralılara yeni ...

Regnum Sky Tower projesi bölgeye nefes aldıracak
  • 02.02.2018 10:50

Regnum Sky Tower projesi bölgeye nefes aldıracak

OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, Ankara Çukurambar’daki yoğunluğun düze ...

Regnum kampanyalarında son hafta!
  • 16.01.2018 10:12

Regnum kampanyalarında son hafta!

Regnum Sky Tower’da yürütülen kampanyada “%18 KDV bizden” ve “Opet bayilerine % ...

Regnum Sky Tower'ın 'Yaşam Sokağı'nda kiralamalar başladı
  • 04.01.2018 11:19

Regnum Sky Tower'ın 'Yaşam Sokağı'nda kiralamalar başladı

Regnum’un sosyalleşme mekanı olarak kurgulanan “Yaşam Sokağı”nda, iş merkezlerin ...