maritbet girişmaritbet
Redevco Magesia AVM’yi Manisa’da açtı!

Redevco Magesia AVM’yi Manisa’da açtı!

Uluslararası gayrimenkul şirketi Redevco, Türkiye'deki üçüncü Alışveriş Merkezi Magnesia AVM'yi Manisa'da açtı.

Uluslararası gayrimenkul şirketi Redevco, Türkiye'deki üçüncü Alışveriş Merkezi Magnesia AVM'yi Manisa'da açtı. Manisa'nın ilk AVM'si Magnesia 19 bin metrekare kiralanabilir alana sahip AVM'de 65'ten fazla mağaza ile yeme içme mekanları, market ve sinema salonları yer alıyor.

AVM'deki mağazalarda 700 kişi çalışacak. Açılışta konuşan Redevco CEO'su Andrew Vaughan, Manisa'ya alışveriş merkezi kazandırdıkları için mutlu olduklarını söyledi. Redevco Türkiye Genel Müdürü Patrick Van Dooyeyeweert de, AVM'yi bir yılda inşa ettiklerini belirterek, kendilerine yardımcı olan yetkililere teşekkür etti.

Açılışta konuşan Vali Halil İbrahim Daşöz, Magnesia'nın Manisa'da yaşayanların ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacağını, Manisa'nın gerçek bir marka şehir olma yolundaki ilerlemesine katkı sağlayacağını ifade etti. Belediye Başkanı Cengiz Ergün de belediye olarak Manisa halkını şehirde tutmak için ellerinden geleni yaptıklarını anlattı. Başkan Cengiz Ergün, "Manisa insanının neden kendi ilinde değil de en yakın il İzmir'de vakit geçirdiğini sorguladığımızda, karşımıza hep sosyal alanların ve bu tür merkezlerin eksikliği çıktı. İşte biz de bu gerçekten hareketle hem sosyal alanları artırıyoruz hem de yatırımcılara bu mekanları açma noktasında gereken desteği veriyoruz." diye konuştu.

Zaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Redevco Magesia AVM’yi Manisa’da açtı!
  • 29.06.2012 09:25

Redevco Magesia AVM’yi Manisa’da açtı!

Uluslararası gayrimenkul şirketi Redevco, Türkiye'deki üçüncü Alışveriş Merkezi ...

Magnesia AVM de yeşil bina olacak
  • 19.03.2012 13:50

Magnesia AVM de yeşil bina olacak

Manisa’da Magnesia AVM projesini yürüten Redevco, Magnesia projesini de BREEAM y ...