maritbet girişmaritbet
Outlet Center İzmit, açık havada alışverişin adresi oldu!

Outlet Center İzmit, açık havada alışverişin adresi oldu!

Türkiye'nin ilk AVM'si olan Galleria ve Carousei'i hayata geçiren Bayraktar Grubu'nun bünyesinde kurulan Outlet Center, İzmit'e büyük bir katma değer de kazandırdı

Türkiye'nin ilk AVM'si olan Galleria ve Carousei'i hayata geçiren Bayraktar Grubu'nun bünyesinde kurulan Outlet Center, İzmit'e büyük bir katma değer de kazandırdı. 1997 yılında Türkiye'nin ilk outlet merkezi olarak faaliyete geçen dev AVM, tekstil, ayakkabı, hipermarket, ev dekorasyonu, elektronik gibi çeşitli dallarda yüzlerce markayı bünyesinde barındırıyor.
 
Outlet Center İzmit; Türkiye'nin ilk alışveriş merkezi olan Galleria ve aynı zamanda Carousei'i hayata geçiren Bayraktar Grubu bünyesinde bulunan Bayraktar Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından 1997 yılında Türkiye'nin ilk outlet merkezi olarak faaliyete geçirildi.
 
Tüketici ve üreticiyi doğrudan buluşturan ve fiyat avantajları sağlayan Outlet Center İzmit; tekstil, ayakkabı ve aksesuarları yanında, hipermarket, ev dekorasyonu, elektronik, fast food ve eğlence-dinlenme olanaklarını ve yüzlerce dünya markasını bir arada sunuyor. Marka karmasını sürekli olarak yenileyen ve geliştiren Outlet Center İzmit, ünlü markaların outlet ürünlerinin satışa sunulduğu 55 mağaza da; üretici firmalar, geçmiş sezondan ellerinde kalan, bayilerinden geri dönen veya ihraç fazlası olan ürünlerini, buradaki mağazalarında neredeyse maliyet fiyatına müşterilerin beğenisine sunuyor. Böylece, üretici firmalar ellerinde kalan bu ürünleri outlet mağazalarında değerlendirerek depolama maliyetinden kurtulabiliyorlar.
 
Tüketici ise; sezon içinde yüksek fiyatlarla satılan bu ürünlere, Outlet Center İzmit Fabrika Satış Mağazaları Merkezi'nde çok uygun fiyatlarla sahip olabilme olanağına kavuşuyor. 144 dönüm arazi üzerine kurulmuş olan Outlet Center İzmit, 2 bin 500 araçlık ücretsiz otoparka ve 28 bin 777 metrekare kiralanabilir alana sahiptir.
 
Milliyet Kentin Renkleri

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Outlet Center İzmit, açık havada alışverişin adresi oldu!
  • 12.06.2012 15:02

Outlet Center İzmit, açık havada alışverişin adresi oldu!

Türkiye'nin ilk AVM'si olan Galleria ve Carousei'i hayata geçiren Bayraktar Grub ...