maritbet girişmaritbet
Otonomi'de ekspertiz hizmeti de başladı

Otonomi'de ekspertiz hizmeti de başladı

Avrupa’nın en büyük otomotiv ticaret ve yaşam merkezi Otonomi’de, bankalar, noter ve sigorta acentesinden sonra ekspertiz hizmeti de devreye girdi.

Otonomi Yönetimi, yaptığı araştırma ve incelemeler sonucunda, satış sonrası servis hizmetleri ve cihazların kalitelerini değerlendirerek, oto ekspertiz hizmetlerini yürütecek firma olarak Garanto'da karar kıldı. İstanbul merkezli Garanto firması halen İstanbul Maslak Oto Sanayindeki yerinde ekspertiz hizmetleri veriyor. Yanal kayma testi, süspansiyon ve fren testleri ile bunların sonrasında motorun performansını ölçmek amacıyla yapılan motor testini kapsayan ekspertiz hizmetinin Otonomi içinde verilmesinin, araç alıcılarının  işini kolaylaştıracağı belirtiliyor.

Tüm işlemler aynı yerde

Ekspertiz hizmeti ile birlikte Otonomi'de ikinci el araç alım satımına ilişkin zincir tamamlanmış oluyor.  Araç arayanlar, aradığı her marka ve modeli aynı çatı altında bir arada bulabildiği Otonomi'de artık, farklı binlerce araç içinde marka ve fiyat seçeneklerini değerlendirerek istediği aracı tüm yasal işlemlerini aynı yerde gerçekleştirip her türlü testleri yapılmış biçimde satın alabilecek. Bu kolaylıklar zinciri, satış sonrasında da devam edecek. Satışı yapılan araçların trafiğe tescilinin de aynı yerde yapılabilmesi amacıyla Otonomi içinde trafik tescil bürosu da yakında hizmet vermeye başlayacak.

Esenboğa yolu üzerindeki 375 dönümlük bir alanda kurulu Otonomi'de ikinci el araç ticaretine yönelik 551 showroom ile tamir bakım hizmetlerinin verildiği 13 işyerinden oluşan teknik servis bölümü ve yedek parça, otomobil camı ve akü satan işyerleri bulunuyor. Yerleşke içinde ayrıca bankalar, noter, ekspertiz merkezi, test sürüş alanının yanı sıra, bir fotoğraflama merkezi ile filo kiralama hizmetleri de yer alıyor.
Günde 9 bin aracın giriş çıkış yapabileceği, aynı anda 12 bin aracın sergilenebileceği Otonomi, günde 11 bin ziyaretçi ağırlayacak kapasitede.

Sıfır araçlar için plazalar yapılmaya başlandı

Otonomi içinde çeşitli konularda 28 işyeri ve 48 de ofis ile kafe ve restoranlar bulunuyor. Kampus içinde yapılan akaryakıt istasyonu faaliyete geçti, hızla yapımı süren cami de yakında hizmete girecek. İkinci el araçların sergilendiği showroomlardan ayrı olarak sıfır araçlara yönelik de oto plazalar da yapılmaya başladı. Bunlardan Renault-Dacia faliyetini sürdürüyor.

Ayrıca kuru temizlemeden kırtasiyeye, AVM'ye tüm hizmet birimleri de önümüzdeki günlerde hizmete alınacak. Otonomi, tüm bu özellikleriyle bir ticaret merkezinin ötesinde; ailecek tam gün vakit geçirilebilecek, gezi, eğlence ve gastronomi hizmetlerini bir arada sunan çok yönlü bir “yaşam merkezi” niteliğinde...

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Otonomi Ankara projesinin foto galerisi yayında!
  • 27.08.2013 14:24

Otonomi Ankara projesinin foto galerisi yayında!

Özgüven Mimarlık tarafından tasarlanan ve inşa edilen Otonomi projesinin foto ga ...

Otonomi'de yangın eğitimi verildi!
  • 08.10.2017 11:04

Otonomi'de yangın eğitimi verildi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Otonomi projesinde yangın eğitim ...

Otonomi'de ekspertiz hizmeti de başladı
  • 22.02.2017 09:28

Otonomi'de ekspertiz hizmeti de başladı

Avrupa’nın en büyük otomotiv ticaret ve yaşam merkezi Otonomi’de, bankalar, note ...

Cizre'de 'Akıllı Ulaşım ve Kavşak Çalışması' başladı
  • 02.12.2016 14:41

Cizre'de 'Akıllı Ulaşım ve Kavşak Çalışması' başladı

Şırnak'ın Cizre ilçesindeki "Akıllı Ulaşım ve Kavşak Çalışması" kapsamında trafi ...

Avrupa'nın en büyük otomotiv ticaret merkezi açıldı
  • 02.12.2016 14:35

Avrupa'nın en büyük otomotiv ticaret merkezi açıldı

Ankara’da 500 milyon TL’lik bir yatırımla kurulan Avrupa’nın en büyük otomotiv t ...

Otonomi'nin açılışını Recep Tayyip Erdoğan yapacak
  • 29.11.2016 09:50

Otonomi'nin açılışını Recep Tayyip Erdoğan yapacak

Ankara'da kurulan Avrupa’nın en büyük otomotiv ticaret ve yaşam merkezi Otonomi, ...