maritbet girişmaritbet
Onatkutlar Uzay Çatılı Pazar Yeri'nde sona yaklaşıldı

Onatkutlar Uzay Çatılı Pazar Yeri'nde sona yaklaşıldı

Şehitkamil Belediyesi tarafından Onatkutlar Mahallesinde yapımına başlanan Onatkutlar Uzay Çatılı Pazar Yeri inşasında sona yaklaşıldı.

Onatkutlar Uzay Çatılı Pazar Yeri, önümüzdeki günlerde halkın hizmetine sunulacak. Şehitkamil Belediyesi, mahalle kültüründe önemli bir yere sahip olan pazarları fonksiyonel olarak daha kullanışlı hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bugüne kadar yapımını tamamlayarak halkın hizmetine sunduğu uzay çatılı pazar yerleriyle halkın büyük memnuniyeti ile karşılaşan Şehitkamil Belediyesi, Onatkutlar Uzay Çatılı Pazar Yeri'ni de tamamlama aşamasına getirdi. 11 bin 650 metrekare alan üzerine kurulan Onatkutlar Uzay Çatılı Pazar Yeri'nde; 180 adet tezgah alanı, zabıta kontrol odası, mescit ve bay-bayan WC bulunacak. Pazar yerinin alt kısmı da sosyal tesis ve küçük dükkanlar olarak kullanılacak.

MAHALLELİ HİZMETLERDEN MEMNUN

Mahalle sakinleri; Onatkutlar Uzay Çatılı Pazar Yeri'nin yakın tarihte tamamlanacak olmasının memnuniyet verici olduğunu ifade etti. Mahallede yaşanan pazar sıkıntısının çözülecek olmasının da sevindirici olduğunu dile getiren mahalle sakinleri, Onatkutlar Uzay Çatılı Pazar Yerinin yapımı dolayısıyla Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

MAHALLEMİZDE BİR PAZAR YERİ YOKTU

Mahalle sakini Tevfik Beyazoğlu, önemli bir pazar yerine kavuştukları için mutlu olduklarını kaydetti. Tevfik Beyazoğlu, "Şehitkamil Belediyemiz, mahallemize güzel bir pazar yeri yaptı. Mahallemizde belirlenmiş bir pazar yeri yoktu. Bu mahallede ikamet eden insanlar, ihtiyaçlarını uzak yerlerde bulunan pazarlarda karşılamak zorunda kalıyordu. Bu yüzden Onatkutlar Uzay Çatılı Pazar Yeri'nin açılmasını dört gözle bekliyoruz. Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine mahallemize yaptıkları hizmetlerden dolayı çok çok teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

"KALİTELİ VE UCUZA ALIŞVERİŞ YAPACAĞIZ"

Mahalle sakini Fatma Okur, pazarın biran önce açılmasını beklediklerini söyledi. Okur, "Pazarımızın açılmasını dört gözle bekliyoruz. Pazarımızın yapılmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Daha önce 8 Şubat Mahallesi'ne giderek pazar alışverişimi yapmak zorunda kalıyordum ya da marketlerden alışveriş yapıyordum. Onatkutlar Uzay Çatılı Pazar Yeri'nin hizmete girmesiyle birlikte kaliteli ve ucuza alışveriş yapacağız. Pazar yerimizin açılmasıyla birlikte artık uzağa gitmemize gerek kalmayacak. Bu durum da bizi daha çok memnun edecek. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na çok çok teşekkür ederiz. Allah, kendisinden razı olsun" diye konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Onatkutlar Uzay Çatılı Pazar Yeri'nde sona yaklaşıldı
  • 10.06.2016 15:53

Onatkutlar Uzay Çatılı Pazar Yeri'nde sona yaklaşıldı

Şehitkamil Belediyesi tarafından Onatkutlar Mahallesinde yapımına başlanan Onatk ...