maritbet girişmaritbet
Multi Development Türkiye, Forum Gaziantep AVM kapılarını açtı!

Multi Development Türkiye, Forum Gaziantep AVM kapılarını açtı!

Multi Development Türkiye’nin Güneydoğu Anadolu’daki ilk projesi olan Forum Gaziantep törenle açıldı.

Gaziantep ValisiSn. Erdal Ata, Merkez ValisiSn. Süleyman Kahraman, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Şehitkamil Belediye Başkanı Sn. M. Rıdvan Fadıloğluve kent protokolünün önde gelen isimlerinin katıldığı açılışta konuşan Multi Development Türkiye CEO'su Hulusi Belgü, “Gaziantep'e, kentin modern yüzünü yansıtan yeni bir cazibe merkezi kazandırmış olmaktan dolayı mutluyuz” dedi.

Avrupa'nın bir numaralı perakende devi Multi Corporation'ın %100 iştiraki olan veTürkiye'de 2004 yılından bu yana faaliyet gösteren Multi Development Türkiye'nin, Güneydoğu Anadolu'daki ilk projesi Forum Gaziantep, 3 Ekim Perşembe günü gerçekleştirilen törenle kapılarını açtı.

Gazianteplilerin yoğun ilgisi altında gerçekleşen Gaziantep Valisi Erdal Ata, Merkez Valisi Süleyman Kahraman, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu ve kent protokolünün önde gelen isimleri katıldı.

Multi Development Türkiye CEO'su Hulusi Belgü, açılışta yaptığı konuşmada, “2004'ten bu yana toplam yatırım değeri 3,4 milyar Euro'ya ulaşan, 10 ayrı kentte 11 Forum Alışveriş Merkezi'ni hayata geçirdik. Türkiyegeneline yayılmış Forum alışveriş merkezlerimizde her yıl 125 milyon ziyaretçiyi ağırlıyor, 25 bin kişiye istihdam sağlıyoruz” dedi.

Gaziantep'in sosyo-ekonomik ve kültürel açıdan kaydettiği gelişmeyle Türkiye'nin gözbebeği kentlerinden biri olduğunu vurgulayan Sayın Belgü, “Gazianteplilere tarihi dokuyla uyum içinde, fakat aynı zamanda kentin modern yüzünü yansıtan bir proje kazandırmış olmaktan dolayı mutluyuz. Bundan sonra da Anadolu'ya yatırım yapmaya devam edeceğiz. 2014 yılı sonuna kadar Adana, Diyarbakır, Çanakkale, Çorum ve Elazığ'daki3'ü inşaat 2'si geliştirme aşamasında olan 5 yeni projemizi hayata geçirerek 16 Forum Alışveriş Merkezi'ne ulaşacağız” şeklinde konuştu.

Türk ve dünya markaları Forum Gaziantep'te buluşuyor…

Zeugma Antik Şehri'nden ilham alan ve şehrin geleneksel dokusunu modern çizgilerle buluşturan mimarisi, sanat eserleri, merkezi konumu, kültür-sanat etkinlikleri ve eğlence alanlarıyla kentin en prestijli ve güçlü çekim merkezlerinden biri olacak Forum Gaziantep, 44.000 m² kiralanabilir alana sahip bulunuyor.

Forum Gaziantep, şehir halkıyla ilk kez buluşacak Koçtaş, Media Markt ve Boyner'in yanısıra Starbucks, Migros, Flo, Yargıcı, Koton, LCW, Teknosa, Mango, Tommy Hilfiger, Chakra, Sevil Parfümeri, Teknosa, Joker, D&R gibi Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen markalarının da içinde bulunduğu 120 markaya ev sahipliği yapıyor. 

11 salonlu Cinemaximum ile bölgenin en büyük sinema kompleksine sahip olan Forum Gaziantep'in yılda ortalama 9 milyon ziyaretçiyi ağırlaması bekleniyor. 

Forum Gaziantep,sağlayacağı 3.500 kişilik istihdam olanağıyla şehir ekonomisine, yaratacağı mimari değerle isebulunduğu bölgenin kentsel dönüşümüne önemli katkı sağlayacak.

www.forumgaziantep.com
https://www.facebook.com/forumgaziantep

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Teknosa, İstanbul'daki 37'nci mağazasını Beylikdüzü Anpa Gross AVM'de açtı
  • 26.01.2023 15:32

Teknosa, İstanbul'daki 37'nci mağazasını Beylikdüzü Anpa Gross AVM'de açtı

Teknosa'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, İstanbul'daki mağazalarına bir yeni ...

Teknosa yılın son konsept mağazasını İzmir’de açtı
  • 30.12.2022 11:05

Teknosa yılın son konsept mağazasını İzmir’de açtı

Teknosa, yılın son müşteri odaklı dijital konsept mağazasını İzmir Agora AVM’de ...

Koçtaş, 350’nci mağazasını Kartal Anatolium AVM’de hizmete açtı
  • 27.12.2022 15:43

Koçtaş, 350’nci mağazasını Kartal Anatolium AVM’de hizmete açtı

Koçtaş Genel Müdürü Devrim Kılıçoğlu, "Bu yıl toplamda açtığımız mağaza sayısını ...

Teknosa, Balıkesir'deki mağaza sayısını 5'e çıkardı
  • 28.11.2022 16:27

Teknosa, Balıkesir'deki mağaza sayısını 5'e çıkardı

Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa, Balıkesir'deki mağaza sayısını 5'e çıka ...

Teknosa’dan 2022 FIFA Dünya Kupası'na özel TV fırsatları!
  • 18.11.2022 10:32

Teknosa’dan 2022 FIFA Dünya Kupası'na özel TV fırsatları!

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin ve e-ticaretin öncü markalarından Teknosa, ...

Teknosa, müşteri odaklı yeni konsept mağazasını Nata Vega AVM’de açtı
  • 02.11.2022 15:02

Teknosa, müşteri odaklı yeni konsept mağazasını Nata Vega AVM’de açtı

Teknosa, mağazaları olan dijital bir platforma dönüşüm yolculuğunda müşteriyi od ...