maritbet girişmaritbet
Merkez Kayaşehir’de 69 bin TL'ye!

Merkez Kayaşehir’de 69 bin TL'ye!

Makro İnşaat, TOKİ’nin 60 bin konut projesini hayata geçirmesiyle İstanbul’un en büyük uydu kenti olan Kayaşehir’de bölgenin ilk alışveriş merkezi Merkez Kayaşehir’e imzasını atıyor. Merkez Kayaşehir’de satışa çıkarılan dükkanların fiyatları 69 bin liradan başlıyor

 

 

 

Makro İnşaat, TOKİ'nin 60 bin konut projesini hayata geçirmesiyle İstanbul'un en büyük uydu kenti olan Kayaşehir'de bölgenin ilk alışveriş merkezi Merkez Kayaşehir'e imzasını atıyor.

TOKİ tarafından KAYABAŞI bölgesinde inşa edilen 60.000 konutluk Türkiye'nin en büyük uydu kenti Kayaşehir'de yaşam başlıyor.

TOKİ, Kayaşehir'de 2011 yılının ilk çeyreğinde 11.500 konutu sahiplerine teslim edecek. Devam eden inşaatlarla hedef 5 yıl içerisinde 60.000 konut olarak belirtildi ve konutlar tamamlandığında, TOKİ haricinde geliştirilecek olan diğer projelerle birlikte, Kayaşehir'de nüfusun 400.000 kişiye ulaşması bekleniyor.

Merkez Kayaşehir, 250.000 nüfuslu Kayaşehir'in ilk ve tek alışveriş merkezi olmasının yanı sıra, Başakşehir, Bahçeşehir ve Ispartakule'yi içine alan 3 ila 10 km'lik bir alanda bölgenin en büyük alışveriş merkezi olma özelliğine sahip.

Çevresinde bulunan okullar ve sosyal tesislerle bölgenin en merkezi yerinde projelendirilen Merkez Kayaşehir, çarşı konseptinde tasarlanarak sıradan alışveriş merkezlerinin dışında bir keyif sunuyor.

63.000 metrekare kapalı, 36.700 m2 kiralanabilir alanda 172 mağaza – işyeri ve 8 salonlu sinemanın yer aldığı Merkez Kayaşehir'de otel ve iş merkezide inşa edilecek.

Bölgenin en büyük, alternatifsiz ve rakipsiz olarak tanımlanan alışveriş merkezi, Merkez Kayaşehir'de mağazalar 8 Aralık Çarşamba günü açık arttırma ile satışa çıkıyor.

Merkez Kayaşehir özgün mimarisiyle, peyzaj ve cephelerdeki özel taş işçiliğiyle Kayaşehir ve çevresinin buluşma noktası olarak konumlanıyor.

Merkez Kayaşehir'de TOKİ tarafından 8 Aralık'ta satışa çıkarılacak konutların fiyatları 69 bin liradan başlıyopr, 4 milyon 174 bin liraya kadar çıkıyor.

 

Merkez Kayaşehir iletişim bilgileri

Web: www.merkezkayasehir.com,

Tel: 0212 444 67 59

 

  • Etiketler:

Yorum Yaz