maritbet girişmaritbet
KidzMondo, Trump Alışveriş Merkezi’nde açılıyor!

KidzMondo, Trump Alışveriş Merkezi’nde açılıyor!

“Eğlence Öğrence” konseptinden yola çıkarak oluşturulmuş dünyadaki en büyük kapalı tema parklarından biri olan KidzMondo kapılarını açıyor

Kidzmondo konseptinin yaratıcısı Kidz Holding‘in Başkanı Ali Kazma ve Doğan Online Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner sonbaharda açılacak olan Avrupa yakasının ilk “Eğlence Öğrence ŞehriKidzMondo Trump İstanbul için anlaşmayı Trump Towers'ta imzaladılar.

Yatırım hedefinin ve işletme öncesi giderlerin 10 milyon doları bulacağı ve 10 yılda 16 ülkeye yayılması planlanan KidzMondo'nun, Trump Alışveriş Merkezi'nde hayata geçmesinden büyük mutluluk duyduğunu belirten Hanzade Doğan Boyner, “Uluslararası bir yatırım olan KidzMondo'nun konseptinin ilk franchise'ını Türkiye'de açmasından son derece mutluyuz. Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek Trump Alışveriş Merkezi'nde 9 bin metrekarelik alanı çocuklara özel olarak tasarladık. Onların oyuncaktan giyime, yeme içmeden eğlenceye kadar bütün ihtiyaçlarını karşılayacak ve kendilerini özel hissetmelerini sağlayacak şekilde her imkanı sağladık.  Şimdi de dünyanın en heyecanlı temalı parkı KidzMondo'yu Trump Alışveriş Merkezi'ne getiriyoruz;  “Eğlence Öğrence” anlayışına yeni bir boyut kazandırıyoruz. İstanbul'da , Londra'da ve New York'ta herşeyi kolayca bulabiliyorsunuz. Alışverişinden, tiyatrosuna, dans gösterilerine kadar İstanbul gerçek bir metropol. Fakat çocuk konusunda büyük bir eksik var. Ben aynı zamanda bir anne olarak bu açığı çok hissediyorum. 2 yıldır Kidzmondo ve Kidzmondo'nun dünyadaki diğer rakiplerini inceliyoruz. Sonuç olarak Kidzmondo ile işbirliği yapmaya karar verdik. İstanbul gibi bir metropole çok yakışacağını düşünüyoruz” dedi.
 
Kidz Holding'in Türkiye'yi bölgenin ekonomik açıdan büyüyen en önemli ülkesi olarak gördüğünü, Türkiye'nin henüz AB üyesi olmamasına rağmen, Avrupa'ya açılan kapı olarak önemli bir Avrupa pazarı olduğunu, nüfusu ve ortalama geliri dikkate alındığında ise franchise hedef bölgesi profillerine uygunluğunu belirten Kidz Holding Başkanı Ali Kazma ise, “KidzMondo için Türkiye'de partnerimizi seçerken marka bilinirliği, konsepte uyumu, benzer hedefler ve uzun vadeli ortaklık gibi kriterlerle birlikte konseptimizi alarak daha yükseklere taşıyacak franchising potansiyelleri arayışı içindeydik. Bunun için de doğal olarak Türkiye'de en etkin şirketlerden biri olan Doğan Grubu'nu seçtik, Trump Alışveriş Merkezi'nin İstanbul'daki mükemmel konumu, KidzMondo'nun hak ettiği ilgiyi çekmesini sağlayacak boyutta”  dedi.  

10 milyon dolarlık dev yatırım

Yatırım bedeli 10 milyon dolar olan KidzMondo Trump İstanbul, 2013'un son çeyreğinde açılıyor. Toplam 4 bin metrekarelik bir kapalı alana sahip Avrupa yakasının bu ilk ve tek “Eğlence Öğrence Şehri” ni ilk yıl 600.000 kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Aynı anda 500 çocuğun güvenli bir ortamda oynayabileceği KidzMondo Trump İstanbul'un giriş ücretinin 30-35 lira civarında  olması planlanıyor.  KidzMondo Trump İstanbul'un yaklaşık 250 kişilik eğitimli uzman kadrosu çocukların güvenli bir şekilde oynamaları için her türlü desteği sağlıyor olacak.

KidzMondo “Çocukların Dünyası”

Dünya genelinde benzer konseptleri araştırdıktan sonra eksik ve geliştirilmesi gereken çok noktanın olduğunu fark eden Ali Kazma, Hind Berri'nin de desteğiyle yarının liderlerini eğitecek yeni ve kapsamlı bir konsept oluşturmak için konusunda uzman bir ekiple ile bir araya gelerek KidzMondo projesini hayata geçirir.  Tüm faaliyetlerin fiziksel ve zihinsel gelişmeyi desteklemek için özel olarak hazırlandığı, yetenek ve davranış gelişimine katkıda bulunarak daha yaratıcı düşünmeye yönelttiği, çocukların kendine saygı ve güven seviyelerini yükselttiği KidzMondo, dünyayla iletişim kurmanın yollarından biri olarak da değerlendirilebilir. 
 
Çocukların için inşa edilen ve yine çocuklar tarafından yönetilen bir mini şehir içeren Kidzmondo'da yaşları 2 ila 14 arasında değişen çocuklar yüksek donanımlı eğitimcilerin rehberliğinde altyapısı, meslekleri ve paranın değeri dahil yetişkinlerin dünyasının karmaşık konularını gerçek yaşam koşullarını taklit ederek öğreniyor. Kendisine ait ekonomisi ve kendi para birimi de - “Kidlar”  bulunan Kidzmondo'da çocuklar, Kidzmondo'nun Kurucuları Kozmo Kidd, Ëena Kidd, Dogzilla ve Leeloo tarafından karşılanıyor. 
 
Her ne kadar çocuklar için hazırlanmış olsa da KidzMondo 7'den 70'e her yaştan insana hitap edecek etkinliklerle dolu. İtfaiye istasyonu, banka, polis karakolu, saat kulesi, süpermarket, berber dükkanı, güzellik salonu, benzin istasyonu, tamirhane, pizza dükkanı, hamburger dükkanı, pastane, radyo istasyonu, TV istasyonu, gazete, inşaat sahası, ev boyama, hastane, dişçi, eczane, sürücü eğitim alanı, su fabrikası, süt fabrikası, meyve suyu fabrikası, çikolata fabrikası, şişe fabrikası, doğum günü odası,  üniversite, oyunculuk akademisi, resim ve el sanatları atölyesi, moda show ve benzeri temalarla kurulacak olan KidzMondo Trump İstanbul' da  40 marka ile işbirliği yapılması hedefleniyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Trump AVM’den bayrama özel ekstra yüzde 20 indirim!
  • 21.07.2014 14:04

Trump AVM’den bayrama özel ekstra yüzde 20 indirim!

Trump Alışveriş Merkezi, ilgiyle takip edilen ‘indirimin indirimi’ kampanyasını ...

Trump AVM hedef kitleyi değiştirince ziyaretçi yüzde 70 arttı
  • 11.06.2014 16:58

Trump AVM hedef kitleyi değiştirince ziyaretçi yüzde 70 arttı

A plus AVM mantığı ile açılan fakat son bir yılda B grubuna yönelik değişim gerç ...

Trump AVM’deki Kidzmondo’yu 50 bin kişi ziyaret etti
  • 17.03.2014 13:34

Trump AVM’deki Kidzmondo’yu 50 bin kişi ziyaret etti

Eğlence&öğrence konseptinden yola çıkılarak tasarlanan Türkiye’nin ilk çocuk şeh ...

KidzMondo çocuk şehri Trump AVM İstanbul’da açıldı
  • 01.02.2014 16:10

KidzMondo çocuk şehri Trump AVM İstanbul’da açıldı

Trump Alışveriş Merkezi'nde açılan KidzMondo Çocuk Şehri, çocuklara istedikleri ...

Trump Alışveriş Merkezi’nde  efsane otomobiller hayranlarıyla buluşuyor
  • 26.11.2013 08:25

Trump Alışveriş Merkezi’nde efsane otomobiller hayranlarıyla buluşuyor

Son yıllarda ekranlarda sayısı artan dönem dizileriyle birlikte daha sık görmeye ...