maritbet girişmaritbet
Hotpoint’in 374. mağazası Mall of İstanbul’da açıldı!

Hotpoint’in 374. mağazası Mall of İstanbul’da açıldı!

Avrupa’nın önde gelen beyaz eşya üreticisi Indesit Company’nin İstanbul’daki yeni Hotpoint mağazası 5 Haziran Perşembe günü Mall of İstanbul’da açıldı

Türkiye'deki mağaza sayısı 374, İstanbul'da ise 67'a yükselen Indesit Company'nin yeni Hotpoint mağazasının açılışında en çok ilgiyi küçük ev aletleri, şık siyah ankastre setler, Eco Inverter teknolojili klimalar ve Active Oxygen teknolojili buzdolapları dikkat çekti. 

Avrupa'nın önde gelen beyaz eşya firması Indesit Company, Türkiye'deki yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor. Indesit Company'nin İstanbul'daki yeni Hotpoint mağazası 5 Haziran Çarşamba günü şehrin yeni alışveriş merkezi Mall of İstanbul'da açıldı. Açılışa Indesit Company Doğu Avrupa Ticari Bölge Direktörü Michele Casamassima, Indesit Company Ülke Müdürü Turgay Dağ, Satış Direktörü Bökehan Şahbaz, Geleneksel Kanal Satış Müdürü Ertan Boğa ve mağaza sahibi Aydın Kaya katıldı. İstanbul'un 67. Hotpoint mağazası olan Platin Beyaz Eşya'da sadece Hotpoint markalı beyaz eşyaların, ankastre ürünlerin, küçük ev aletlerinin ve klimaların satışı gerçekleştiriliyor. Yeni Hotpoint mağazasındaki ürün çeşitliliği ve avantajlı fiyatlar dikkat çekerken, en çok ilgiyi küçük ev aletleri, şık siyah ankastre setler, Eco Inverter teknolojili klimalar ve Active Oxygen teknolojili buzdolapları gördü. 

Son iki yılda toplam 374 yeni Hotpoint mağaza yatırımı gerçekleştirdiklerini ve 2016 sonuna kadar bu sayıyı 800'e çıkarmayı hedeflediklerini açıklayan Indesit Company Ülke Müdürü Turgay Dağ: “Indesit Company Türkiye olarak yeni Hotpoint mağaza açılışlarına odaklanmış durumdayız. 2013 yılında her 28 saatte bir yeni mağaza açarak kendi rekorumuzu kırdık ve Türkiye satışlarında 150 milyon Avro ciroya ulaştık. Bu başarıya ulaşmada en önemli rolü, geleneksel kanallarımız olan bayilerimiz oynuyor.” dedi.

Hotpoint'in, 103 yıllık geçmişiyle çok köklü, güçlü ve art arda tam 11 yıl İngiltere'nin en güvenilir beyaz eşya markası ödüllerini alan bir marka olduğunu belirten Indesit Company Satış Direktörü Bökehan Şahbaz ise: “Türkiye genelinde tüm kanallar bazında yaklaşık 3.000 noktada satış yapıyoruz. Hedefimiz, büyümemizi sağlıklı ve karlı bir şekilde sürekli arttırmak. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz yeni Hotpoint mağazamız, hedeflerimiz doğrultusunda emin adımlarla ilerlediğimizin önemli bir göstergesi. Hotpoint markasının yalnızca tasarımıyla değil, ilgi çekici ve şık mağaza konseptleriyle de tüketicilerin satın alma davranışlarını olumlu yönde etkilemesini arzu ediyoruz. Indesit Company olarak satışların yüzde 90'ını karşılayan geleneksel kanalların daha da büyümesi için gerekli olan maddi, manevi her türlü desteği vermeye hazırız.” dedi.

Mağazanın sahibi Aydın Kaya ise: “Platin Beyaz Eşya olarak Avrupa yakasının ilk Hotpoint konsept mağazasını da biz açmıştık. Müşterilerimizin memnuniyeti sonrasında Hotpoint'e yatırım yapmaya devam ettik ve bugün İstanbul'a böyle şık ve özenle dizayn edilmiş bir mağaza daha kazandırmanın mutluluğu içindeyiz. Yeni mağazamız hayırlı uğurlu olsun.”diye konuştu.

Türkiye'nin dört bir yanında bayileriyle güçlü bir satış ağına sahip olan Indesit Company büyümeye devam ediyor. Indesit Grubu'nda, her yıl yatırımların yaklaşık yarısı yeni ürünlerin araştırma ve geliştirme faaliyetlerine harcanıyor. Şirketin aldığı patentler yılda yüzde 20 oranında artış gösteriyor. AR-GE'ye ve teknolojiye yapılan yatırımlar sayesinde yalnızca 2013 yılında ürün gamının yarısından fazlası yenilendi ve 372 adet yeni ürün üretildi. 2013 yılında 1 milyon 300 binden fazla soğutucu üretimi gerçekleştiren Indesit Company Türkiye, bu üretimin yüzde 80'ini ihraç ederek 125 milyon ABD Dolarından fazla ihracat geliri elde etti. Bu yılki ihracat hedefi ise 150 milyon ABD doları olan Indesit Company Türkiye 2010 yılından beri Ege İhracatçı Birlikleri tarafından verilen Elektrik-Elektronik kategorisinde birincilik ödülünü üst üste 4 kez alma hakkını kazandı. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ankastre ürünler beyazın şıklığı ve sadeliğiyle buluştu!
  • 09.10.2014 13:24

Ankastre ürünler beyazın şıklığı ve sadeliğiyle buluştu!

Hotpoint’in, yeni beyaz ankastre serisi ocak, fırın ve davlumbazdan oluşuyor ...

Hotpoint A+ bulaşık makineleri cazip fiyatlarla…
  • 09.09.2014 13:51

Hotpoint A+ bulaşık makineleri cazip fiyatlarla…

Hotpoint A+ bulaşık makineleri şimdi 799 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunul ...

Hotpoint’in 374. mağazası Mall of İstanbul’da açıldı!
  • 06.06.2014 14:17

Hotpoint’in 374. mağazası Mall of İstanbul’da açıldı!

Avrupa’nın önde gelen beyaz eşya üreticisi Indesit Company’nin İstanbul’daki yen ...

Hotpoint, ürünleriyle Alerji Haftası’nda alerjenlere savaş açtı
  • 12.04.2014 11:53

Hotpoint, ürünleriyle Alerji Haftası’nda alerjenlere savaş açtı

Hotpoint, Anti-Alerji programlı çamaşır makineleri ve yeni Dual Filtreli elektri ...

Hotpoint, maksimum enerji tasarrufu sağlayan ürünleriyle dikkat çekiyor
  • 09.01.2014 10:46

Hotpoint, maksimum enerji tasarrufu sağlayan ürünleriyle dikkat çekiyor

Hotpoint, maksimum enerji tasarrufu sağlayan ürünlerle tasarruf yapmak çok kolay ...

Hotpoint küçük ev aletleri pazarına girdi
  • 14.10.2013 11:07

Hotpoint küçük ev aletleri pazarına girdi

Hotpoint’in yeni küçük ev aletleri serisi dünyaca ünlü tasarımcı Makio Hasuike i ...