maritbet girişmaritbet
HOM Design Center, 13. İMOB Fuarı’nda yerini alıyor

HOM Design Center, 13. İMOB Fuarı’nda yerini alıyor

Özel konseptli yeni alışveriş merkezi HOM Design Center, 3. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörüyle buluşuyor.

Eroğlu Gayrimenkul'ün ev ve ofis tasarımına yönelik, özel konseptli yeni alışveriş merkezi HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO'da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı'nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor. 

Eroğlu Gayrimenkul, mobilya alanında Türkiye'nin en büyük fuarlarından biri olan İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'na Skyland İstanbul projesi kapsamında hayata geçirilecek ev ve ofis dekorasyonuna yönelik tüm markaları tek çatı altında toplayacak HOM Design Center ile katılıyor.

2017'de kapılarını açacak 40 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip olan HOM Design Center İMOB Mobilya Fuarı'nda 74 ülkenin profesyonel sektör temsilcileriyle bir araya gelecek.

İMOB fuarının mobilya sektörü için büyük öneme sahip olduğunu vurgulayan Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu:

“İMOB İstanbul Mobilya Fuarı sektörünün lider markalarının profesyonel temsilcileriyle buluşma imkanı sağlayan en büyük fuarlardan biri. Mobilyadan dekorasyon aksesuarlarına, perdeden zemin kaplamaya, beyaz eşyadan aydınlatmaya ev ve ofis tasarımına yönelik markaların bulunacağı HOM Design Center ile fuarda yerimizi alarak mobilya endüstrisindeki önemli isimlerle tanışma ve farklı iş olanakları sağlamayı planlıyoruz” dedi. 

HOM Design Center yurt dışına açılan ihracat kapısı olacak

HOM Design Center'ın Türkiye'nin önde gelen ev ve ofis dekorasyonu markalarını tek çatı altında toplayacak en  kapsamlı alışveriş merkezi olacağını vurgulayan Eroğlu şunları ifade etti:

“HOM Design Center Gastro Court alanında 25'i aşkın gastronomi markası olmak üzere toplam 100'ün üzerinde mağazaya sahip olacak, HOM Design Center'a gelenler ev ve ofis dekorasyonu için ihtiyaç duydukları her şeyi tek noktada bulabilecek. Bu alanda faaliyet gösteren markalar ise HOM Design Center sayesinde kazançlı bir ticaret platformuna kavuşacak. 
HOM Design Center'ın bir başka dikkat çeken özelliği ise burada yer alacak markalara sadece Türkiye için değil yakın coğrafyaya ve komşularımıza da kolay erişilebilirlik imkanı sağlaması olacak. HOM Design Center, yabancı müşteri potansiyeliyle kiracılarının yurt dışına açılan ihracat kapısı görevini de görecek. 

Türk ve dünya mobilya devlerinin buluşacağı İMOB Fuarı'nda sektör temsilcileriyle ve ziyaretçilerimizle bir araya gelmekten memnuniyet duyuyoruz.”

13. IMOB Fuarı'nda 91 metre kare standında yer alacak olan HOM Design Center Hall 4'de ziyaretçilerini bekliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hom Design Center İstanbul’un tasarım merkezi olacak
  • 09.12.2016 13:25

Hom Design Center İstanbul’un tasarım merkezi olacak

Eroğlu Gayrimenkul tarafından Seyrantepe'de hayata geçirilecek olan Hom Design C ...

Skyland İstanbul’da 'Tek Anahtar' dönemi başladı
  • 21.11.2018 15:01

Skyland İstanbul’da 'Tek Anahtar' dönemi başladı

Eroğlu Yapı tarafından hayata geçirilen Skyland İstanbul’da rezidanslar uygun öd ...

HOM Design Center, 13. İMOB Fuarı’nda yerini alıyor
  • 20.01.2017 11:50

HOM Design Center, 13. İMOB Fuarı’nda yerini alıyor

Özel konseptli yeni alışveriş merkezi HOM Design Center, 3. İMOB İstanbul Mobily ...

Eroğlu'ndan özel konseptli AVM: Hom Design Center
  • 09.12.2016 11:43

Eroğlu'ndan özel konseptli AVM: Hom Design Center

Eroğlu Gayrimenkul’ün İstanbul Seyrantepe'de özel konseptli yeni alışveriş merke ...