maritbet girişmaritbet
En büyük Bauhaus Bursa’da açıldı

En büyük Bauhaus Bursa’da açıldı

Uluslararası konsepti doğrultusunda çok geniş alanlarda hizmet vermeyi ilke edinen sektörün öncüsü BAUHAUS, 16 bin metrekarelik satış alanına sahip en büyük şubesini Bursa’da açtı

 


BAUHAUS Türkiye Genel Müdürü Erol Yelmer “ Önümüzdeki 10 yılda, her yıl 2 yeni şube açmayı planlıyoruz. Şubelerin her biri en az 15 bin metrekare satış alanına sahip olacaktır. 10 yılda 10 bin kişilik istihdam yaratma hedefimiz doğrultusunda  öngördüğümüz yatırım tutarı ise 500 milyon Euro'dur. Bu da BAUHAUS'un Türkiye'nin geleceğine olan güveninin teminatıdır” dedi.
 
Uluslararası konsepti doğrultusunda çok geniş alanlarda hizmet vermeyi ilke edinen sektörün öncüsü BAUHAUS,  16 bin metrekarelik satış alanına sahip en büyük şubesini Bursa'da açtı.  Ekim 2009'da inşaatına başlanılan BAUHAUS Nilüfer, yüzde yüz yerli yönetim ve personel kadrosu ile 9 ay içinde hizmet vermeye başladı. Toplam 400 kişiye iş imkanı sağlayan BAUHAUS Nilüfer, 1000'in üzerinde yerli firmadan mal ve hizmet temin ederek istihdam ve üretime de katkıda bulunuyor.  BAUHAUS ürün kalitesini  sürekli artırarak yüzde 35 yabancı, yüzde 65 yerli olmak üzere 120 bini aşkın kaliteli ürün seçeneği ile hizmet veriyor. BAUHAUS Nilüfer geniş ve ferah mekanı, sıcak atmosferi, özgün iç dizaynı, aradığını bulma kolaylığı sağlayan özel uzmanlık bölümleri ile çok özel bir alışveriş ortamı sunuyor. 
 
Bu yıl 50. yıldönümünü kutlayan Avrupa'nın en başarılı şirketlerinden BAUHAUS geniş kapsamlı hizmet çeşitleri, kaliteli servisi, eğitimli ve uzman satış kadrosu, fiyat avantajları ve uyguladığı bir çok ilk ile atölye, ev ve bahçe işlerini  hobi haline getiriyor.
Türkiye'deki  ilk yatırımından bu yana ekonomiye sağladığı katma değerle büyümesini sürdüren BAUHAUS, önümüzdeki 10 yılda her yıl 2 yeni şube açmayı planlıyor.
                                                                                                                                               
Tüketicilerin atölye, ev ve bahçeleri için ihtiyaç duydukları her ürünü tek çatı altında sunan BAUHAUS ilk yatırımını 14 yıl önce İstanbul'da gerçekleştirerek “kendin-yap” kavramını Türkiye'de yerleştirdi. İstanbul ve Ankara'dan sonra Türkiye'nin 4. büyük kenti olan Bursa'ya yatırım yapan BAUHAUS,  Bursa'da 400 kişiye iş imkanı sağladı. Güçlü sanayisi ile yarattığı katma değer ve istihdam açısından Türkiye ekonomisi için büyük bir öneme sahip olan Bursa'ya yatırım yapmaktan mutluluk duyduklarını belirten BAUHAUS Türkiye Genel Müdürü Erol Yelmer, “Önümüzdeki 10 yılda her yıl 2 yeni şube açarak BAUHAUS'un Türkiye'deki büyüme hamlesini sürdüreceğiz. 10 yılda toplam 10 bin kişilik istihdam yaratmayı planlıyoruz.  Bu planımız doğrultusunda 500 milyon Euro'luk bir yatırım öngörüyoruz” dedi.  Erol Yelmer “Türkiye'nin en büyük BAUHAUS'unu Bursa'da açtıklarını  vurgulayarak “BAUHAUS Nilüfer, 1000'in üzerinde yerli firmadan  mal ve hizmet temin ederek, istihdam ve üretime de katkıda bulunmaktadır.” dedi.

BAUHAUS'tan KOBİ'lere Avrupa Pazarı için tam destek          
Müşteri memnuniyetinin temelini oluşturan iyi ve kaliteli hizmeti ilke edinen  BAUHAUS'ta açılan her yeni şube bir yandan istihdamı artırırken diğer yandan da üretici yerel  firmalar için önemli bir pazar oluşturuyor. Erol Yelmer, “BAUHAUS'un Türkiye'nin bölgesel gücüne inancı ve güveni tamdır. BAUHAUS Türkiye, Avrupa'nın 15 ülkesinde 200'ün üzerindeki  şubesine ihracat kapılarını aralamakta, böylece hem bölgesel ekonomiyi güçlendirmekte hem de ülke ekonomisine katkıda bulunmaktadır. Yerli üretici firmalarımızın Avrupa'daki BAUHAUS şubelerine de kaliteli yerli ürünleri ihraç etmelerine her türlü desteği veriyoruz. Açtığımız her yeni şube ile hem istihdamı artırıyor, hem de  üretici yerel  firmalar için önemli bir pazar oluşturuyoruz” dedi.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz