maritbet girişmaritbet
EKŞİB'TEN İLGİNÇ AÇIKLAMALAR

EKŞİB'TEN İLGİNÇ AÇIKLAMALAR

Yılda ortalama ağırladığı 22 milyon ziyaretçi ile, Bakırköy’ün adeta buluşma noktası konumunda olan Capacity Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Özcan Ekşib, AVM’ler olmadan markaların, markalar olmadan da AVM’lerin olamayacağına dikkat çekti.

Birbirine bağlı bu zinciri doğru oluşturmanın asıl başarıyı getirdiğini belirten Özcan Ekşib, Capacity'nin hem Bakırköy hem de İstanbul'da bulunan alışveriş merkezleri arasında, sahip olduğu 200'ün üzerinde kusursuz marka karması ile özellikle bölgede benzersiz bir durumda olduğunun altını çizdi. Capacity'de şu anda hiç boş mağaza olmadığını ve 120 farklı markanın kiralama talebini değerlendirdiklerini söyleyen Ekşib, 100 mağazanın altında olan AVM'lerin açılmaması gerektiğini düşündüğünü, 100'ün üzerinde mağaza sayısında olan AVM'lerin ise lokasyonlarını değerlendirerek sektöre girmeleri gerektiğini belirtti.

Marka karması ve alışverişe getirdiği konfor unsurlarıyla da Capacity'nin tercih edildiğini belirten Genel Müdür Özcan Ekşib, bölgenin cazibe merkezi olmalarının temel sebeplerinin başında konum olarak Capacity'nin rahat ulaşımı ve çevresinde bulunan yaya trafiğinin çok güçlü olması nedeniyle ziyaretçiler tarafından yoğunlukla tercih edildiğine dikkat çekti.

Sektördeki deneyimlerinin yaya trafiğinin olmadığı yerlerde alışveriş merkezi olmayacağı gerçeğini ispatladığını söyleyen Özcan Ekşib, İstanbul'un en iyi lokasyonlarından birinde yer alan Capacity'nin yakın bölgesinde birçok AVM olmasına rağmen bundan hiç bir zaman olumsuz etkilenmediğini ve sürekli bir adım önde olmayı başardığını belirtti. Ekşib, AVM yatırımlarında ilk iki yılın ziyaretçi alışkanlıklarını oluşturmak adına tüm AVM'ler açısından zor olduğunu ancak Capacity'nin lokasyon ve konsept olarak bu sıkıntıları çok kısa sürede aşan bir kimliğe sahip olduğunu söyledi.

Başarılı bir merkezin en önemli belirleyicisi lokasyonudur diyen Ekşib, doğru lokasyonda yer alan, yaya trafiğinin güçlü olduğu AVM'lerin beklentilerini doğru şekilde karşılayabildiğini belirtti. Alışveriş ve Yaşam Merkezi kavramları ile sadece alışveriş odaklı olmayan aynı zamanda  eğlence ve sosyal bir buluşma noktası haline gelen alışveriş merkezlerinin insan yaşamına çok ciddi rahatlık ve katkıları olduğunun altını çizen Ekşib, sadece tüketim odaklı olmayan merkezlerin müşteri memnuniyetini arttırdığını ve aynı zamanda sadakat yarattığını söyledi.

AVM'lerin ana kitlesini kadınların oluşturduğunun altını çizen Özcan Ekşib Capacity'de güvenlik ve temizlik başta olmak üzere gereken tüm yatırımları çekinmeden yaptıklarını belirtti.

Capacity Hakkında

İstanbul'un 3.  Bölgesi olarak tanımlanan Bakırköy'ün  en büyük alışveriş merkezi olan Capacity, Uzman İnşaat, Keleşoğlu İnşaat, Kameroğlu İnşaat, Gül İnşaat, Beyaz İnşaat ve Zirve İnşaat ortaklığında Kasım 2007 döneminde tüm Bakırköy ve İstanbulluların hizmetine girdi. Proje Müellifliğini ve mimari tasarımını Mimar Muammer Bakır'ın üstlendiği ve dünyaca ünlü İngiliz mimarlık ofisi Chapman Taylor'dan da danışmanlık alınan Capacity Alışveriş ve Yaşam Merkezi, her biri ayrı bir yaşam alanı olarak tasarlanmış olan son derece geniş katları, ferah ve şık mimarisi ile de pazar paydaşlarından farklı bir konumda değerlendiriliyor. Bakırköy'ün merkezinde yer alan Capacity, Türkiye'nin en seçkin ve popüler alışveriş merkezleri arasındaki yerini, Kasım 2007 döneminde kapılarını açtığı dönemde alarak üst düzey marka karması ve özgün çizgisiyle hedeflediği müşteri profilini kısa zamanda yakalayarak yıllık ortalama 22 milyon kişiyi misafir etmenin gururunu yaşamaktadır. İstanbul'da yer alan AVM'ler arasında tek ve benzersiz olan bir interaktif havuza sahip olan Capacity, farklı büyüklükte 200 mağazası ve 217 markası, 2 bin 500 araçlık otoparkı, 133 bin metrekarelik kapalı alanı, son teknolojiye sahip 9 adet salonu ve toplam 1500 koltuk kapasiteli sineması ile Bakırköy ve çevre semtlerden gelen misafirlerinin adeta buluşma noktası konumundadır. Her alanı ayrı bir yaşam alanı olarak tasarlanmış olan alışveriş merkezi, bölgede ilk ve sadece Capacity'de bulunan çeşitli markaları ve kusursuz marka karmasının bünyesinde yer alması nedeniyle bölgenin çekim merkezi konumundadır. Bakırköy'ün tam kalbinde hizmet veren Capacity'de yer alan popüler zincir restoran ve kafelerin gece 02:00'a kadar açık olması bölgede ilk olma özelliğini taşımaktadır. Kusursuz marka karması, kafeleri, restoranları ve sineması ile hem alışverişin hem de eğlencenin merkezi olan Capacity, sergileri, özel günler için hazırlanan farklı aktiviteleri ile moda, teknoloji, eğlence ve lezzetin  Bakırköy'de merkezi olmaya devam ediyor.

Capacity İletişim Bilgileri

Web adresi: www.capacity.com.tr

Telefon numarası: 212 347 79 11

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı metro hattı 2022 sonunda açılacak
  • 13.04.2021 10:01

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı metro hattı 2022 sonunda açılacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, toplam fiziki ilerlemenin yüzde ...

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı metro hattı inşaatından son görüntüler
  • 13.04.2021 10:31

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı metro hattı inşaatından son görüntüler

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı metro hattı 2022 sonunda açılacak. ...

Bakırköy’ün altın projesi ‘Bakırköy City
  • 05.01.2016 09:45

Bakırköy’ün altın projesi ‘Bakırköy City

Beyaz İnşaat - Göktaşlar Ortak Girişimi ile Bakırköy’de, 200 milyon TL’lik yatır ...

Vita Park Bakırköy örnek daire görselleri yayında
  • 04.01.2014 15:10

Vita Park Bakırköy örnek daire görselleri yayında

Vita Park Bakırköy projesinin örnek daire görselleri emlaktasondakika.com farkıy ...

Vita Bakırköy Evleri foto galerisi yayında
  • 04.01.2014 15:05

Vita Bakırköy Evleri foto galerisi yayında

Vita Bakırköy Evleri projesinin foto galerisi emlaktasondakika.com farkıyla yayı ...

ABD'li ünlü şarkıcı Halsey, Calabasas'tan ev aldı!
  • 22.01.2021 16:46

ABD'li ünlü şarkıcı Halsey, Calabasas'tan ev aldı!

One Direction grubuyla ünlendikten sonra kariyerini solo olarak sürdüren Liam Pa ...