maritbet girişmaritbet
Cevahir AVM'nin kampanyaları yeni yılda da mutluluk dağıtıyor

Cevahir AVM'nin kampanyaları yeni yılda da mutluluk dağıtıyor

İstanbul Cevahir AVM 200’den fazla mağazası, yılbaşına özel dekorasyonu ve sürpriz etkinlikleri ile yeni yıl alışverişine hazır.

İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, her bir köşesinde yeni yıl coşkusunu hissedebileceğiniz yılbaşı dekorasyonu ve sürprizleri ile misafirlerini ağırlamaya hazır. 200'den fazla mağazaya ait kampanya ve sürprizlerin yanı sıra, ışıltılı bir dekorasyon ile de yeni yıla merhaba diyor. Birinci kat orta alanda kurulan dev çam ağacı ve eteklerindeki sevimli evlerinin yanı sıra Türkiye'nin en uzun seyir cam süslemesini de yılbaşına özel olarak hazırladı.

Mutluğu Paylaş

Cevahir Alışveriş Merkezi, Acil İhtiyaç Projesi Vakfı (AİP) ile işbirliği yaparak yılbaşı alışverişine anlam katacak bir de sosyal sorumluluk çalışmasına imza attı. “Mutluluğu Paylaş” sloganından hareketle başlattığı kampanya çerçevesinde Cevahir,  özel olarak tasarladığı “Mutluluk Evi”ni, üçüncü katında hizmete açtı.  Burada kullanılabilir durumda olan ya da yeni alınan oyuncak, kitap, kırtasiye malzemesi ve çocuk kıyafeti gibi bağışlarını kabul eden merkez, toplanan tüm hediyeleri dernek aracılığı ile çocuklara ulaştıracak. Ayrıca Mutluluk Evi'ne gelen çocuklar hem kendileri hem de ihtiyaç sahibi çocuklar için oyuncak yapabilecek, yaratıcılıkları ve el becerilerinin ürünü bu oyuncaklar aracılığıyla mutluluklarını hiç tanımadığı yaşıtları ile de paylaşmış olacaklar.

Uygulama hem mutlu ediyor hem hediye kazandırıyor

İstanbul Cevahir,  bol sürprizli ve keyifli bir diğer kampanyası olan  “Mutluluk İçinde” ile de ziyaretçilerinin günün stresini atarak kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlamayı hedefliyor.

İstanbul Cevahir'in Facebook sayfasında, AVM içinde özel tasarlanmış dijital ekranda ve iPhone'da yer alan uygulama ile kullanıcılar; ekranda çıkan mutluluk kutusunu sallayarak hem günlerinin iyi geçirmelerini sağlayacak olumlu mesajlardan birini seçmiş oluyor hem de Cevahir tarafından belirlenen sürpriz hediyelerden birini kazanma şansını yakalamış oluyorlar.

06-07 Aralık 2013 tarihlerinde, 100 TL ve üzerinde alışveriş yaparak AVM içindeki özel dijital ekranda uygulamayı kullanan ilk 350 ziyaretçi ise sürpriz hediye çekleri kazanacak.

Ceren Aksan Konseri

Cevahir'in eğlenen, kazanan ziyaretçilerine bir diğer önerisi ise ünlü keman sanatçısı Ceren Aksan ve grubu Eva String Trio'nun 13 Aralık 2013 tarihinde gerçekleşecek konserleri... Eva String Trio'nun dans şöleni ile renklenecek bu keyifli konserini sakın kaçırmayın. İstanbul Cevahir, yılbaşına özel hazırladığı dekorasyonu, sürpriz kampanyaları, eğlenceli etkinlikleri ile bu yılbaşı da sizi ağırlamaya hazır.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Cevahir AVM’den Kadınlar Günü’ne özel farkındalık çalışması
  • 07.03.2021 09:15

Cevahir AVM’den Kadınlar Günü’ne özel farkındalık çalışması

İstanbul Cevahir AVM’den Kadınlar Günü’ne özel farkındalık çalışması: Sesi Aç! ...

Cevahir AVM’den 50 bin TL hediye kartı çekilişi!
  • 29.10.2020 16:59

Cevahir AVM’den 50 bin TL hediye kartı çekilişi!

Cevahir AVM'den 150 TL'lik yapan herkes, 50 bin TL değerinde hediye çeki kazanma ...

Cevahir AVM'deki kaçak dükkan tartışması sürüyor!
  • 10.01.2018 14:59

Cevahir AVM'deki kaçak dükkan tartışması sürüyor!

Savcılık AVM'nin sahibi İngiliz şirketin yetkililerini ifadeye çağırdı, gelmemel ...

AVM'lerde 'geçici mağazacılık' dönemi başlıyor
  • 30.07.2017 09:00

AVM'lerde 'geçici mağazacılık' dönemi başlıyor

Alışveriş merkezlerinde art arda kapanan mağazalar için perakendeciler, geçici m ...

Cevahir AVM, ziyaretçilerine hediye dağıtıyor
  • 11.01.2016 14:41

Cevahir AVM, ziyaretçilerine hediye dağıtıyor

Cevahir Alışveriş Merkezi, kuruluşunun 10. yılına özel birbirinden muhteşem hedi ...