maritbet girişmaritbet
Centuro Futura'da AVM açılıyor

Centuro Futura'da AVM açılıyor

Centro Futura projesindeki ticari alanlar İstanbul’un gelişen bölgesi Sarıgazi Sancaktepe’de sokak konsepti üzerine konumlandırıldı. Centro Futura Çarşı, 17 bin metrekarelik alanı ve kolay ulaşılabilir konumu ile bölgedeki yaşam alanının kalbi olacak

Alışveriş merkezi ve gayrimenkul uygulamalarına farklı bir bakış kazandırarak ülke genelinde başarılı birçok projeye imza atan GAYA Gayrimenkul Geliştirme yeni bir projeyi daha İstanbullularla buluşturuyor.

İstanbul'un yeni yaşam merkezlerinden biri olarak dikkat çeken Sarıgazi -Çekmeköy bölgesinde yer alan Centro Futura Çarşı, Sancaktepe mevkiinde sokak konsepti üzerine tasarlandı. Toplam 17 bin metrekare alan ve 44 mağazadan oluşan Centro Futura Çarşı, Sarıgazi Belediye binasının tam karşısında olması ve ulaşım güzergahlarına yakınlığı ile de dikkat çekiyor.
Modern sokak konseptiyle projelendirilen Centro Futura Çarşı'nın bölge halkı tarafından ilgiyle karşılandığının mutluluğunu yaşadıklarını belirten GAYA Gayrimenkul Geliştirme AŞ Genel Müdürü Fırat Murathanoğlu yaptığı açıklamada, şunları söyledi:
"İstanbul gelişim hızı çok fazla olan bir dünya kenti. Bu gelişim hızı beraberinde yeni yerleşim bölgeleri oluşturulmasına neden oluyor. Sarıgazi-Çekmeköy Bölgesi'nde son yıllarda popülaritesi artan bir yaşam merkezi olarak tüm dikkatleri üzerine çekmeye başladı. Yaklaşık 235 bin nüfusa sahip olan bölgede gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla Centro Futura Çarşı'da Kuveyt Türk, İsmar Marketleri, Ata Kuyumculuk, Şampiyon Kokoreç ve Güven Kırtasiye faaliyete başladı. Gratis kısa sürede hizmet vermeye başlayacak ve bunun yanında birçok ünlü marka ile de görüşmelerimiz sürüyor" dedi.
 

İletişim bilgileri
Web: www.gayabank.com

E-posta: [email protected]

 
Tel: 0 212 275 08 04
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Centuro Futura'da AVM açılıyor
  • 18.03.2010 12:52

Centuro Futura'da AVM açılıyor

Centro Futura projesindeki ticari alanlar İstanbul’un gelişen bölgesi Sarıgazi S ...