maritbet girişmaritbet
Başakşehir’in göz bebeği Olimpa aylık 350 bin ziyaretçi bekliyor

Başakşehir’in göz bebeği Olimpa aylık 350 bin ziyaretçi bekliyor

Başakşehir’deki ilk alışveriş merkezi olma özelliği taşıyan Olimpa AVM, kapılarını ziyaretçilerine açtı. Resmî açılışı ise Başbakan Erdoğan yapacak.


Kaynak: Tülay Dur / Türkiye

Fuzul Şirketler Grubu tarafından 45 milyon dolar yatırım ile Başakşehir'in gözbebeği olarak inşa edilen ve bölgenin ilk ve tek alışveriş merkezi olma özelliği taşıyan Olimpa Alışveriş Merkezi kapılarını ziyaretçilerine açtı. Olimpa'nın resmî açılışını ise önümüzdeki günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yapacak. Bulunduğu yer açısından eşsiz bir avantajı olduğunu belirten Fuzul Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, “Etrafımızda herhangi bir ticari imarlı arsa olmadığı için böyle başka bir yerin kurulması mümkün değil. Ayrıca yürüyüş mesafesindeki 1 kilometrekarelik bir alanda yaklaşık 45 bin kişi yaşıyor. Biz Başakşehir halkına hitap ediyoruz ve ayda 350 bin ziyaretçinin burayı ziyaret edeceğini düşünüyorum” diye konuştu.
 
HALK ÇOK SEVECEK
Olimpa AVM'de oyun alanları, sosyal alanlar gibi pek çok avantajında düşünüldüğünü ifade eden Akbal, “İnsanlar burada çocukları ile vakit geçirebilecek. Bölgedeki kadınlar ve çocuklar için çok iyi bir uğrak yeri olacağına eminim. Şu ana kadar mağazaların yüzde 91'i açılmış durumda diğerleri de hazırlıklarını tamamlamak üzereler” dedi.
  • Etiketler:

Yorum Yaz