maritbet girişmaritbet
Artaş İnşaat, Arena Park AVM’yi ne zaman açacak?

Artaş İnşaat, Arena Park AVM’yi ne zaman açacak?

Avrupa Konutları markasıyla adından söz ettiren Artaş İnşaat'ın patronu Süleyman Çetinsaya, Arena Park AVM'yi açacak

Avrupa Konutları ve Avrupa Konakları markalarıyla 8 binin üzerinde konut üreten Artaş İnşaat'ın patronu Süleyman Çetinsaya, alışveriş merkezi yatırımlarında da iddialı. Artaş İnşaat Avrupa Konutları'ndaki iddiasını Arena Park AVM ile ticari gayrimenkule de taşıyor. 4'üncü AVM yatırımının inşaatına devam eden Süleyman Çetinsaya, Atakent'teki Arena Park AVM'yi 19 Ağustos'ta açmayı planlıyor. 80 milyon liralık yatırımla 9.5 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan Arena Park, Atakent bölgesinin ilk AVM'si özelliği taşıyor. Avrupa Konutları Atakent 3 ve Florya Avrupa Konakları projelerinedevam eden Artaş İnşaat, Maslak ve Ispartakule'de 2011 sonuna kadar yeni konut projelerine de start verecek.

AÇIK HAVADA ALIŞVERİŞ
SABAH'ın sorularını yanıtlayan Artaş İcra Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Atakent'in ilk AVM'si olacak Arena Park AVM'yi 19 Ağustos'ta hizmete açmayı planladıklarını açıkladı. Arena Park'ın Y. Mimar Emin Can Aygölü'nün imzasını taşıdığını belirten Çetinsaya, kapalı bir alışveriş merkezi yerine, üstü açık ve sokak konseptinde bir AVM geliştirerek, ziyaretçilere keyifli bir alışveriş ortamı sunmayı hedeflediklerini söyledi. Çetinsaya, AVM'nin 4 ana girişininin bulunacağını belirterek toplam ticaret alanının ise 38 bin 600 metrekare olduğunu kaydetti. Arena Park'ta, kiralama ve yönetim hizmetleri KDM Danışmanlık tarafından yürütülüyor.

Tesco Kipa ve Teknosa Arena Park'ta
Arena Park AVM'de 7 bin 900 metrekare Tesco Kipa, 3 bin metrekare Starpark çocuk oyun ve eğlence alanı, 2 bin metrekare teknoloji marketi Teknosa yer alacak. Bölgenin en büyük sinema salonunun da yer alacağı Arena Park'ta 2 bin 400 metrekare 18 salon ile Site Sinemaları hizmet verecek. Ayrıca 3 bin metrekarelik dershane ve dil okulu gibi bölümlerde 2 bin öğrenci eğitim görecek.
 

Kaynak: Bülent Yoldaş / Sabah

  • Etiketler:

Yorum Yaz