maritbet girişmaritbet
Ankara Alışveriş Festivali 8 Haziran’da başlıyor!

Ankara Alışveriş Festivali 8 Haziran’da başlıyor!

Ankara Ticaret Odası'ndan yapılan yazılı açıklamada, Ankara Alışveriş Festivali'nin tüm zamanların en iyi yüzü seçilen Hollandalı top model Doutzen Kroes'un Antares Alışveriş Merkezi'nde vuracağı gonk ile yarın başlayacağı belirtildi

Ankara Ticaret Odası'ndan yapılan yazılı açıklamada, Ankara Alışveriş Festivali'nin tüm zamanların en iyi yüzü seçilen Hollandalı top model Doutzen Kroes'un Antares Alışveriş Merkezi'nde vuracağı gonk ile yarın başlayacağı belirtildi.

Ankara Shopping Fest'in ilk gongunun Ankara Ostim'de imal edildiği, 80 kilogram ağırlığındaki dev gongda ay yıldız figürlerinin kullanıldığı ifade edildi.

Açıklamaya göre, gonk vuruşunun ardından Antares Alışveriş ve Yaşam Yıldızı'nda Murat Boz konser verecek, gecenin sonunda Ankara'nın 7 noktasından havai fişek gösterisi yapılacak.

''Alışverişin de başkenti'' sloganıyla 1 Temmuz'a kadar sürecek olan festivali Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, Ankara Valiliği, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Ankara Ticaret Odası'nın (ATO) ortaklaşa düzenlediği ifade edilen açıklamada, festivalde 24 gün boyunca perakendecilerin yüksek indirim oranlarıyla kampanyalar düzenleyeceği anlatıldı.

Bugüne kadar mağazaların yaptığı başvurular dikkate alındığında indirim oranlarının yüzde 50'ler seviyesinde olmasının beklendiği, firmaların festivalden yüzde 25-30'lara varan oranlarda ciro artışı beklediği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Alışveriş Festivali'nde kredi kartı ve banka kartı ile her 25 liralık alışveriş sahibi, bir kura numarasına sahip olacak. Bankalararası Kart Merkezi'nin organizasyonu Milli Piyango İdaresi'nin denetiminde yapılacak çekilişler sonucu 22 talihli araba kazanacak. Kura numarasına sahip olmak için alışveriş yapanların herhangi bir yere başvuru yapmaları ya da satış fişi ibraz etmeleri gerekmiyor. Kredi Kartı ya da banka kartı ile 25 lira ve katları şeklinde yapılan alışverişler Bankalararası Kart Merkezi tarafından çekilişe dahil ediliyor.

8 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında festivalin anlaşmalı 48 oteli, oda durumunun müsait olması durumunda ve rezervasyon aşamasında garanti verilmesi şartıyla 3 gece konaklamaya 1 gece bedava oda verecek. Ankara'daki alışveriş merkezleri ve cadde mağazaları da festival boyunca çeşitli kampanyalarla festivale katkıda bulunacak. 1 Haziran-8 Temmuz tarihleri arasında Anadolu Jet ile Ankara'ya gidiş-dönüş bileti almış olanlar, Ankara'da toplam 500 liralık alışveriş yaptığını belgelemeleri halinde tüm vergi ve harçları ödemek ve 1 Kasım-31 Mart tarihlerinde haklarını kullanmak koşuluyla iç hat ve tek yön bir uçak biletine sahip olacaklar.''

-''8 Haziran yeni Ankara için başlangıç günü''-

ATO Başkanı Salih Bezci'nin değerlendirmelerinin de yer aldığı açıklamaya göre, Bezci, 8 Haziran tarihinin yeni Ankara için bir başlangıç günü olduğunu belirtti.

Ankara'nın bugünden sonra yeni temalarıyla dünyada adından söz ettirmeye başlayacağını ifade eden Bezci, ''İnanıyorum ki kentimiz bir yönetim merkezi olmasının yanı sıra festivalin ardından uluslararası kongrelerin ve fuarların düzenlendiği, spor müsabakalarının yapıldığı bir turizm, moda, spor ve alışveriş merkezi olarak belirmeye başlayacak'' görüşünü dile getirdi.

Bezci, ilki düzenlenen festivalin sonraki yıllarda da sürdürüleceğini ifade ederek, esnaf ve tüccara ''müşteri memnuniyeti ilkesine riayet ederek Ankara'yı en güzel şekilde temsil edeceğinizden en ufak bir şüphem yok'' çağrısında bulundu.

Akşam

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Şimdi Ankara’da olmanın tam zamanı
  • 14.09.2014 09:11

Şimdi Ankara’da olmanın tam zamanı

2012 yılında iki ayrı rekorla Guinness Rekorlar kitabına giren Ankara Alışveriş ...

Başkentliler festivalin “en şık vitrini”ni seçiyor
  • 03.09.2014 14:06

Başkentliler festivalin “en şık vitrini”ni seçiyor

Ankara Alışveriş Festivali (Ankara Shopping Fest-ASF) şehrin değişik yerlerindek ...

Başkentte alışveriş için start verildi
  • 01.09.2014 10:01

Başkentte alışveriş için start verildi

Ankara Alışveriş Festivali’nin ikinci günü etkinlikleri tarihi Ankara Kalesi’nde ...

Başkent'in en şık mağazası seçiliyor!
  • 31.08.2014 11:09

Başkent'in en şık mağazası seçiliyor!

Birbirinden renkli etkinlikleriyle Ankaralılara keyifli günler yaşatan Ankara A ...

Ankara Alışveriş Festivali 29 Ağustos’ta başlıyor
  • 27.08.2014 13:55

Ankara Alışveriş Festivali 29 Ağustos’ta başlıyor

Ankara Alışveriş Festivali’nin üçüncüsü 29 Ağustos-14 Eylül 2014 tarihleri arası ...

Ankara Alışveriş Festivali için geri sayım başladı
  • 26.08.2014 12:09

Ankara Alışveriş Festivali için geri sayım başladı

Ankara Alışveriş Festivali öncesinde, mağaza çalışanları ve Ankara’nın başarı hi ...