maritbet girişmaritbet
9. AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart'ta yapılacak!

9. AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart'ta yapılacak!

AYD ve SOYSAL işbirliğinde yapılcak olan 9. AVM Yatırımları Konferansı'na Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci de katılacak.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) olarak, SOYSAL işbirliği ile bu yıl AVM Yatırımları Konferansı'nın 9'uncusunu, 9 Mart Perşembe günü, TC. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin katılımları ile Wyndham Grand Levent İstanbul'da düzenleniyor.

AVM yatırımcıları ve yöneticileri, perakendeciler ve sektöre destek veren firmaları yıllardır olduğu gibi yeniden bir araya getirmeyi amaçlayan konferansta, sektörel konuların yanı sıra ilham veren yol gösterici konuşma ve oturumlar da olacak.

IX. AVM Yatırımları Konferansı'nın bu yılki en önemli konuklarından biri olan ve dijital dünyanın tartışmalar oluşturan Leonard Brody, konferansta önümüzdeki 2 yılda yaşanacak ‘tahmin edilemez' değişimi anlatacak.

Konferansın en ilgi çekici oturumlarından biri ise sektörün önde gelen dernek başkanlarının katılımı ile gerçekleştirilecek ‘Başkanlar Oturumu' olacak.

TAMPF (Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu Başkanı) Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Kurşun, KMD (Kategori Mağazacılığı Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Acar, TMD (Tescilli Markalar Derneği) Yönetim Kurulu başkanı Hülya Aslantaş, AYD (Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Belgü, TURYİD (Turizm Restaurant Yatırımcıları ve İşletmecileri Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Demirer, BMD (Birleşmiş Markalar Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel, GPD (Gıda Perakendecileri Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Songör'ün katılımı ile düzenlenecek oturumun moderasyonunu ise SOYSAL Kurucusu Suat Soysal üstlenecek.

Program

Tarih : 09 Mart 2017, Perşembe
Yer : Wyndham Grand Levent İstanbul
Saat : 08.30 – 15.30

Yorum Yaz

Benzer Haberler

9. AVM Yatırımları Konferansı başladı
  • 09.03.2017 11:25

9. AVM Yatırımları Konferansı başladı

Alışveriş Merkezi ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi B ...

9. AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart'ta yapılacak!
  • 06.03.2017 11:27

9. AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart'ta yapılacak!

AYD ve SOYSAL işbirliğinde yapılcak olan 9. AVM Yatırımları Konferansı'na Gümrük ...