maritbet girişmaritbet
212 İstanbul Power Outlet İstanbul Shopping Fest'te en çok ziyaretçiyi çekti!

212 İstanbul Power Outlet İstanbul Shopping Fest'te en çok ziyaretçiyi çekti!

İstanbul Shopping Fest'te en fazla ziyaretçiyi çeken AVM yüzde 26 ile 212 İstanbul olurken, LC Waikiki en çok tercih edilen marka oldu

İstanbul Shopping Fest'te en fazla ziyaretçi çeken alışveriş merkezi, 212 İstanbul Power Outlet oldu. 9 ile 29 Haziran tarihleri arasında düzenlenen İstanbul Shopping Fest'in istatiksel verileri, X Sights Araştırma ve Danışmanlık tarafından, Marketing Türkiye Dergisi için yapıldı. İstanbul Atatürk Havalimanı'na en yakın alışveriş merkezlerinden biri olan 212 İstanbul Power Outlet, İstanbul Shopping Fest için alışveriş merkezine giden ziyaretçilerin yüzde 26.8'ini ağırlayarak, birincilik koltuğuna oturdu.

LC WAİKİKİ İLK SIRADA
 
İstanbul Shopping Fest kapsamında yurtdışından gelen müşterilerin ilk uğrak noktası olduklarını belirten 212 İstanbul Power Outlet Müdürü Zehra Tümkaya, ' Havaalanına yakınlık turist ziyaretçi potansiyelimizi daha da artırıyor. Oteller ve tur şirketleri ile temas kurarak turistleri AVM'mizde ağırlıyor ve onlara hizmet veriyoruz. Ayrıca havaalanında yapmış olduğumuz reklam çalışmaları ile turistlerimize kendimizi tanıtıyoruz' dedi. 212 İstanbul Power Outlet'i yüzde 21.7 ile A Plus Ataköy,17.3' le de Cevahir Alışveriş Merkezi izledi. En fazla alışveriş yapılan markalar sıralamasında ise LC WAİKİKİ yüzde 20,5 ile ilk sırayı aldı.LC WAİKİKİ yi 17,6 ile Adil Işık ve yüzde 16,4 oranıyla Koton izlerken Collezione, Colin's, Bershka, Boyner, Zara ve Abdullah Kiğılı da tercih edilen diğer markalar oldular.
Yenişafak

Yorum Yaz