maritbet girişmaritbet
2012’nin en iyi projesine layık görüldü

2012’nin en iyi projesine layık görüldü

Cevahir Holding; uzun süredir ilgiyle takip edilen projesini, Makedonya’nın Başkenti Üsküp’te düzenlenen Uluslararası RealEx Fuarı’nda tanıttı

Cevahir Holding; uzun süredir ilgiyle takip edilen projesini, Makedonya'nın Başkenti Üsküp'te düzenlenen Uluslararası RealEx Fuarı'nda tanıttı 

Fuarda sıradışı proje sunumuyla ilgi çeken Cevahir Holding ‘2012 Yılının En İyi Projesi' ödülünü kazandı.

‘Sky is the limit' sloganıyla yola çıkan Cevahir Holding; Üsküp'te düzenlenen, 300'den fazla girişimci ve yatırımcının katıldığı fuarın en beğenilen ve en çok ilgi gören projesi oldu. Fuarda düzenlenen ödül töreninde Cevahir Holding, ‘ 2012 Yılının En İyi Projesi' ödülünü kazandı.

Taraflar arasındaki iş ilişkilerini geliştirmek, yeni iş ağları oluşturmak, en son projeler ve hizmetleri sunmak, piyasadaki majör şirketleri; teknoloji firmaları ve tedarikçilerle bir araya getirmek için düzenlenen fuara Avrupa'nın dört bir yanından 300'ün üzerinde iştirakçi katıldı.

Gayrimenkul piyasasındaki gelişmeler ve yatırımların incelendiği fuarda kazandığı ödülün gururunu yaşayan Cevahir Holding'in lüks detaylarla bezeli standı, fuara katılan misafirler ve basın tarafından biran olsun boş bırakılmadı.

Yorum Yaz