maritbet girişmaritbet
Galatasaray heyeti tesis yapımı için arazi arayışında!

Galatasaray heyeti tesis yapımı için arazi arayışında!

Galatasaray Kulübü Yardımlaşma ve Dayanışma Sandığı üyeleri, Düzce'nin Gölyaka ilçesindeki bir arazide tesis yapımı için incelemelerde bulundu.

Düzce'nin Gölyaka ilçesine bağlı Kuyudüzü mevkiindeki araziye giden Galatasaray Kulübü Yardımlaşma ve Dayanışma Sandığı üyeleri Oral Yılmaz, Levent Karadeniz, Tevfik Görkemli ve Sabit Sır, Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut'tan bilgiler aldı. Galatasaray Disiplin Kurulu üyesi de olan Oral Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gölyaka'daki araziyi çok beğendiklerini söyledi.

SOSYAL TESİS YAPACAKLAR 

Fenerbahçe Kulübü'nün Kaynaşlı ilçesindeki Topuk Yaylası'nda yaptığı sosyal tesislerinin benzerini hayata geçirmek istediklerini anlatan Yılmaz, şöyle konuştu:
"Bir birikimimiz var ve sosyal tesis yapmak üzere harekete geçtik. Hem sporculara, altyapıya hitap eden hem de Galatasaray Kulübü üyelerimizin istifade edebileceği bir tesis düşünüyoruz. Altyapılar veya takımlarımız Almanya'ya, İtalya'ya gidiyor, halbuki memleketimiz cennet, böyle yerlerde kamp yapsınlar. Biz bu işin önderi, lokomotifi olacağız. Buraya yönetici arkadaşlarımız geleceklerdi, gelemediler. Kulüplerin antrenör, maç ve hakem sorunları olabiliyor. Onlar o işlerle uğraşırken biz bunlara yön vereceğiz. Buraya başkandan ziyade mimarı getirmemiz lazım ki o bize yön çizsin."

İncelemenin ardından heyet ilçeden ayrıldı. 

Yorum Yaz