maritbet girişmaritbet
Arnavutköy her geçen gün değerine değer katıyor

Arnavutköy her geçen gün değerine değer katıyor

İstanbul’un alternatif yerleşim yerlerinden biri olma yolunda hızla ilerleyen bölgesi Arnavutköy, dev projelerle her geçen gün daha da değerleniyor.

3. Havalimanı, 3. Köprü bağlantı yolları, Kanal İstanbul ve Sağlık Şehri Projelerinin kurulacağı Arnavutköy ilçesi, her geçen gün değerine değer katarak İstanbul'un alternatif yerleşim yerlerinden biri olma yolunda hızla ilerliyor. Gelişimine paralel olarak bölgenin nüfusu da her geçen sene artış gösteriyor, özellikle geleceğe yatırım yapmak isteyenler için büyük bir fırsat. 

3. Havalimanı, 3. Köprü bağlantı yolları, Kanal İstanbul ve Sağlık Şehri Projelerinin kurulacağı Arnavutköy ilçesi, projelerin etkisiyle bölgedeki emlak fiyatları yükselmeye devam ediyor. Uzun süreli yatırımlara ev sahipliği yapacak olan Arnavutköy arsa fiyatları ile emlak sektöründe kendisine hatırı sayılır bir yer edindi. Uzman Arsa, Mart'ın 15'ine kadar sürecek kampanyasıyla, Arnavutköy ve çevresinden yatırım yapmak isteyen büyük ve küçük yatırımcılar geniş bir fiyat yelpazesi sunuyor

Faize girmeden yatırım yapma fırsatı

Uzman Arsa Ofisi, yatırımcısı için yatırım bedelini kısa sürede amorti ederek uzun vadede de büyük kazanç sağlayıcı seçenekler sunuyor. Mart ayına kadar Uzman Arsa'dan arsa alanlara kısa vadede kâr vaat ediyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Uzman Arsa'nın kurucu ortağı İbrahim Özbek şöyle konuştu: “İstanbul'da yatırım yapmak genellikle büyü bütçe isteyen bit faaliyettir. Ancak ileri görüş ve doğru tespitler sayesinde 100 bin TL'nin altında fiyatlar ile bugün yapılacak yatırım, çok uzak olmayan bir gelecekte yatırımcısı için büyük maddi getiri sağlayacak sonuçları beraberinde getirecektir. Bugün İstanbul'da ortalama bir evin fiyatı 300 bin TL'den başlıyor, bu durum da yatırım yapmak veya ev sahibi olmak isteyen orta gelirli vatandaşlarımızı zorluyor. Bizden 100 bin TL'nin altında faize girmeden İstanbul gibi taşı toprağı altın bir şehirde arsa alarak, kendini kısa sürede amorti edecek bir yatırım yapma fırsatı bulacaklar. Biz yatırımcılara, Arnavutköy'de satılık arsa seçeneklerini değerlendirerek ayrıntılı bir inceleme ve doğru tespitler yaparak yatırımcımızı katbekat misli şekilde kazanç elde etmesini sağlaması .”dedi.

Yatırım yaparken nelere dikkat etmeli?

Yurt içi ve yurt dışından yoğun olarak bölgedeki yatırım fırsatlarından yararlanmak isteyenlerin aradığını anlatan Özbek, şunları söyledi: "Kendilerine sadece Arnavutköy için değil, komşu ilçelerde de yatırım fırsatları olduğunu söylüyoruz. Özellikle bu ilçeyle sınır komşusu olan Çatalca, Çerkezköy ve Çorlu büyük yatırım fırsatları olduğu kanısındayım. Sonuç olarak bu bölgelere yatırım yapan ve uzun vadede yatırım yapacak kişilerin kazanacağı düşüncesindeyim.”

İbrahim Özbek en büyük sorunun kayıt dışılık olduğunu ifade etti. Denetimler ve mevcut kanuni uygulamaların çok yetersiz kaldığını belirten İbrahim Özbek, sözlerini şöyle tamamladı:

“Her önüne gelen kişi ve kurum kayıt dışı emlakçılık yapıyor ve büyük zararlara sebep oluyor. Bu durum en çok bizim gibi legal çalışan kurumları zor durumda bırakıyor. Yatırımcı kişi bizden aldığı arsayı her ne sebepten olursa olsun geri iade etmek istediğinde, ödediği ücreti kendisine teslim ediyoruz.”

Yorum Yaz