maritbet girişmaritbet
Easy Stone tanıtım atağına geçti

Easy Stone tanıtım atağına geçti

İnşaat malzemesinde yeni anlayışlara yol açan Easy Stone, düzenlenen yapı fuarlarında boy gösterirken bayi ağını Azerbaycan'a kadar genişletti.

Tanıtım atağına geçen Türkiye'nin en yeni inşaat malzemesi Easy Stone, tüm yapı fuarlarına katılarak tanıtımını yapıyor. İstanbul Ankara ve İzmir'deki yapı fuarlarına katılım gösteren firma, Almanya'dan gelen yapı ekipleri eşliğinde uygulamalar yapıyor.

Bayilik sistemiyle çalışan Easy Stone bunun dışında proje bazlı çalışmalara da başarıyla imza atıyor. Türkiye'de İstanbul ve Ankara'da olmak üzere 2 ana bayisi bulunan firma, kısa süre önce  Azerbaycan'a da bayilik verdi. Artık yurtdışında da Easy Stone ürünleri kullanılacak.

Halen İstanbul'da bir caminin mimarisinde kullanılan ürün Antalya'da da bir cafede uygulanıyor. Bunun dışında bir spor kompleksinde de örnek çalışmalar devam ediyor.

Fuar katılımlarına önem veriliyor

İstanbul, Ankara ve İzmir'de düzenlenen yapı fuarlarına katılan marka, tüketicilerden yoğun ilgi görüyor. Ürünü tanımaya çalışan tüketiciler Easy Stone standından memnuniyetle ayrılıyor.

Easy Stone nedir?

Gerçek taşı sadece su ekleyerek tekrar gerçek taş haline getiren bir toza dönüştürmesi işlemidir. Bu işlem East Stone'u bina cepheleri, iç duvarlar ve herhangi bir sıva yüzeyi kaplamak için en üst düzey çözüm haline getiriyor.

Nerelerde kullanılır?

Yerleşim Binaları
Ticaret Merkezleri
Ofis Binaları
Medikal Merkezler
Eğitim Enstitüleri
Spor ve Fitnes Kompleksleri
Kapalı Mekan Yüzeyleri
Duvarlar
Herhangi Bir Sıva Yüzey

Hüseyin Belibağlı/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Easy Stone tanıtım atağına geçti
  • 17.03.2015 16:16

Easy Stone tanıtım atağına geçti

İnşaat malzemesinde yeni anlayışlara yol açan Easy Stone, düzenlenen yapı fuarla ...