maritbet girişmaritbet
Varyap Rusya ve Umman’da taahhüt işlerine ağırlık veriyor

Varyap Rusya ve Umman’da taahhüt işlerine ağırlık veriyor

Yaptıkları araştırmalara göre Rusya ve Umman’da şirket kuran Varyap, buralarda karlılığı yüksek taahhüt işleri yapacak.

Türkler'in dışarıda inşaat taahhüt işlerinde ilk sırada yer aldığına vurgu yapan Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş, Rusya ve Umman'a ek olarak Tayland Puket'te 100 milyon dolarlık taahhüt işi aldıklarını kaydetti. 

Puket'te inşaat yapıyor

Çok uzak olmasına rağmen Türkler'in tercih edildiğini belirten Varlıbaş, “50 bin metrekarelik bir inşaatın taahhüdünü üstlendik. Çok kısa zamanda mobilize olmak, organizasyon kabiliyeti, satın alma gücü ve insan kaynakları konusunda dünya ile kıyaslanmayacak kadar iyiyiz. Kültürümüzden dolayı hızlı hareket ediyoruz. Türkler bu konuda bir numara” dedi. 

Finans Merkezi kompleks bir iş

Ekonomik öngörüler ve devam eden projeler hakkında açıklamalar yapan Varlıbaş, çok farklı bir konu olan Finans Merkezi'ne de değindi. Alt yapıların devam ettiğini söyleyen Varlıbaş, “Master planı yapılmış dünyadaki birkaç finans merkezinden birisi olacak. Büyük ve özel. O projenin çoklu mülk sahibi olması nedeniyle koordinasyonun kolay olmadığı bir alan. Alt yapı ile üst yapının çakışması gerekiyor. O toplantılar bile kolay kolay yapılamıyordur. O yüzden sarkabilir. Karar alınabilmesi bile çok iyi. Emlak Konut GYO arkasında olduğu için finansal bir sorunu yoktur” dedi. 

Hüseyin Belibağlı/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Varyap Rusya ve Umman’da taahhüt işlerine ağırlık veriyor
  • 09.03.2015 11:02

Varyap Rusya ve Umman’da taahhüt işlerine ağırlık veriyor

Yaptıkları araştırmalara göre Rusya ve Umman’da şirket kuran Varyap, buralarda k ...